VIDEO: / Prava majstorija! Hrvat oduševio Europu!

Žan Tabak sa svojom Cajom Laboral nezaustavljivo 'gazi', a ovoga puta stradao je Beşiktaş, a potez dana imao je Bojan Bogdanović. Hrvatski reprezenativac pogodio je tricu - s centra.

11.1.2013.
9:23
VOYO logo

U trećem kolu košarkaške Eurolige Panathinaikos je u Ateni pobijedio Unicaju sa 78:73. Roko Ukić za grčku momčad ubacio je pet koševa uz četiri asistencije dok su za poraženu Repešinu momčad Luka Žorić i Kruno Simon postigli po 11 koševa. Caja Laboral našeg trenera Žana Tabaka pobijedila je kod kuće Beşiktaş sa 77:51, a za poraženu momčad Damir Markota ubacio je dva koša. CSKA je u Moskvi pobijedio Brose 90:83.

Mladi hrvatski reprezentativac Darko Planinić sa četiri koša sudjelovao je u pobjedi Makabija nad Fenerbahçeom 91:73. Bojan Bogdanović bio je najučinkovitiji sa 15 koševa, ali oduševio tricom sa centra. Dogodilo se to krajem prve četvrtine, a potezom je zaslužio ovacije tribina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Bojan je već ranije pogađao sa sirenom na isteku prve četvrtine. Primjerice, u utakmici Hrvatske i Makedonije na Eurobasketu. Nažalost, njegove momčadi obje su utakmice izgubile.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo