VIDEO: / Posljednjeg dana roka Nijemac isprašio Mačke

Posljednjeg dana roka za tradove košarkaša u NBA ligi odigrano je pet utakmica, a iznenadio je Phoenix koji je u Los Angelesu slavio protiv domaćih Clippersa 91:87.

16.3.2012.
9:59
VOYO logo

Bez Stevea Nasha i Granta Hilla Sunsi su nadigrali Clipperse ponajprije zahvaljujući rekordnom 21 poenu ove sezone Shannona Rowna, a pripomogao je i Frye s 12 i 6 skokova. Kod domaćih je bolji od ostalih bio Griffin s 25 koševa i 8 uhvaćenih lopti. Dirk Nowitzki je bio prvo ime aktualnih prvaka koji su u Dallasu nadoknadili minus od 14 poena kako bi svladali najlošiju momčad lige Charlottu 101:96. Nijemac je u pobjedu ugradio 27 koševa, a za Bobcatse je Maggette ubacio 21.

Milsap se nakon promašenog polaganja za pobjedu u regularnom dijelu utakmice iskupio ključnim krađama i asistencijama u produžetku za pobjedu Utaha nad Minnesotom 111:105. Dva je puta u zadnjoj minuti produžetka Milsap krao lopte gostima, dok je Gordon Hayward s 18 od svojih 26 poena u zadnjoj četvrtini i produžetku odradio posao do kraja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Timberwolvese je uobičajeno predvodio Kevin Love s 25 koševa i 16 skokova, Nikola Peković je dodao 20 poena, a valorizacijski je vrlo dobar bio i Ridnour s duoble-duoble učinkom od 18 poena i 13 dodavanja. Oklahoma City je nakon domaćeg poraza od Houstona povratak na pobjedničke staze pronašla protiv Denvera u gostima. Durant je ubacio 24, a Westbrook koš manje za Thunder. Najefikasniji kod Nuggetsa, koji su zadnjeg dana poslali Nenea u Washington za JaValee McGeeja i Ronnyja Turiafa, bio je Miller sa 17 poena. I na kraju, Washington je na gostovanju kod Hornetsa na krilima Walla pobijedio New Orleans 99:89. Wall je utakmicu okončao s 26 koševa i 12 asista, dok je Kaman za domaćina ubilježio 20 i 7 skokova. Prije susreta su iz Washingtona objavili kako su u razmjeni triju momčadi dali Nicka Younga u LA Clipperse, te JaValeea McGeeja i Ronnyja Turiafa u Denver, a zauzvrat su uzeli centra Nenea iz Nuggetsa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo