[VIDEO] PHOENIX BEZ ŠARIĆA IZGUBIO OD SJAJNOG GIANNISA: / Zion divljački zakucavao, Jokić upisao triple-double

Image
Foto: Profimedia

Giannis Antetokounmpo je u pobjedi 129:108 bio najbolji igrač na terenu s 30 poena, 19 skokova i devet poena

2.2.2020.
22:48
Profimedia
VOYO logo

Nedjelja je, po dobrom starom običaju, dobar dan ako živite u Europi i volite NBA košarku. U nešto ranijem terminu od uobičajenog, već od 18:30 po našem vremenu gledali smo pravi spektakl, utakmicu Detroit Pistonsa i Denver Nuggetsa koja je otišla u produžetke i iz koje su Pistonsi izašli kao pobjednici.

Denver je bolje krenuo u utakmicu, ali domaćini su preuzeli malo, ali vrijedno vodstvo i držali ga do kraja poluvremena. Ipak, Denver je u posljednje tri minute ušao s vodstvom, a hladan je bio Reggie Jackson koji je minutu prije praja zabio za poravnanje rezultata 111:111 i produžetke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ekstra pet minuta po pet poena zabili su Jackson i Thon Maker te tako osigurali svojoj momčadi pobjedu 128:123. Nikola Jokić (30 poena, 10 skokova i 11 asistencija) upisao je triple-double i u nekoliko navrata se baš onako poigrao s Andreom Drummondom (21 poen, 17 skokova) koji je ipak na kraju izašao kao pobjednik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slavlje Bucksa

Milwaukee Bucksi nastavili su dominirati NBA ligom, a naš Dragan Bender nastavio je to sve promatrati s klupe. Ugostili su Phoenix Sunse i upisali svoju 42. pobjedu ove sezone.

Sunsi su bili bez ozlijeđenog Darija Šarića koji s njima nije otputovao na „turneju po Istoku“. Više o toj temi možete pročitati OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
LOŠE VIJESTI ZA DARIJA ŠARIĆA: /

Šibenčanin nije otputovao s momčadi na paklenu turneju po Istoku; Strahujemo od najgoreg

Image
LOŠE VIJESTI ZA DARIJA ŠARIĆA: /

Šibenčanin nije otputovao s momčadi na paklenu turneju po Istoku; Strahujemo od najgoreg

Giannis Antetokounmpo je u pobjedi 129:108 bio najbolji igrač na terenu s 30 poena, 19 skokova i devet poena. Devin Booker u redovima Phoenixa utrpao je 32 poena, no nije to ni približno bilo dovoljno Sunsima koji sve više tonu na ljestvici Zapada.

Harden bolji od Ziona

Houston Rocketsi i New Orleans Palicansi odigrali su također jako dobru utakmicu u kojoj su na kraju slavili Rocketsi rezultatom 117:109. prvi pick drafta Zion Williamson konačno je dobio poštenu minutažu, a iskoristio ju je za 21 poen i 10 skokova, no morat će još „palente“ pojesti da bi bio bolji od Jamesa Hardena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brada je ostao kratak za triple-double za samo jednu asistenciju. Zabio je 40 poena, uhvatio 10 skokova i podijelio devet asistencija. Valja napomenuti da je Houston cijelu utakmicu igrao bez pravog centra. Tu je ulogu većinu utakmice glumio 195 centimetara visoki P.J. Tucker koji nije zabio niti poena, a uhvatio je devet skokova.

Zion zato nije ostao dužan za nekoliko divljačkih zakucavanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toronto Raptorsi odradili su jako dobar posao protiv Chicago Bullsa. Kanađani su slavili rezultatom 129:102 u svojoj dvorani, a do pobjede ih je vodio relativno nepoznati bek Terence Davis koji je zabio 31 poen te bio uvjerljivo najboji pojedinac u svojoj momčadi.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo