VIDEO: / Paul Pierce srušio legendarnog Larryja Birda

8.2.2012.
9:48
VOYO logo

Boston je na domaćem parketu svladao Charlotte 94:84 za petu pobjedu zaredom, odnosno, devetu u posljednjih deset utakmica. Posebnu je zadovoljštinu, pak, na tom ogledu mogao osjetiti vođa sadašnjih Celticsa Paul Pierce koji je utakmicu završio s 15 poena, osam skokova i devet asistencija te postao drugi najbolji strijelac Celticsa svih vremena.

Prestigao je Pierce u utorak Larryja Birda (21.791 poena), te trenutačno ima 21.797 koševa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Miami je slavio protiv Clevelanda 107:91. Vrlo slične brojke su na kraju upisale dvije najveće zvijezde kluba s Floride: Dwayne Wade je ubacio 26 poena, uz četiri skoka i šest asistencija, a LeBron James 24 poena, uz pet skokova i šest asistencija. Oklahoma City je u Oaklandu kod Golden Statea odigrala ludu utakmicu koja je završila pobjedom gostiju 119:116. Iako su Durant i društvo samo 24 sata ranije igrali također iscrpljujuću utakmicu kod Portlanda (dobili u produžetku) skupili su snage i ovaj put za trijumf koji ih ostavlja na prvom mjestu ukupne ljestvice NBA lige zajedno s Chicagom.

Kevin Durant je ubacio 33 poena uz 10 skokova i sedam asistencija, dok je Russell Westbrook postigao 31 uz sedam asistencija. Možda i utakmice života Monte Ellisa i Davida Leeja nisu bili dovoljne za pobjedu domaće momčadi. Prvi je ubacio 48 poena uz sedam skokova, a potonji je upisao triple-double učinak sa 25 poena, 11 skokova i 10 asistencija. Dannyja Grangera se nije moglo vidjeti do zadnje četvrtine, no tada je ubacio 14 od ukupno 16 svojih poena, čime je bio ključan čovjek u pobjedi Indiane protiv Utaha 104:99. Ukupno gledano je prvi igrač Indiane bio Darren Collison sa 25 poena, četiri skoka i pet asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo