VIDEO: / PARTIJA ZA POVIJEST Zvijezda Clevelanda sama srusila NBA prvake

13.3.2015.
13:28
VOYO logo

Pacerse su do 30. pobjede u sezoni predvodili igraci s klupe, Rodney Stuckey je ubacio 25 koseva, a Luis Scola 17 uz 15 skokova. U momcadi Bucksa najbolji su bili Michael Carter-Williams sa 28 ubacaja i Ersan Ilyasova sa 19 poena i 10 skokova.

Gosti iz Milwaukeea u posljednjoj su minuti cetvrte cetvrtine imali dvije prilike za preuzimanje vodstva i pobjedu, ali je Ilyasova 43 sekunde prije kraja pogodio samo jedno od dva slobodna bacanja i tako propustio dovesti svoju momcad u prednost, da bi Khris Middleton promasio sut za pobjedu s istekom vremena. U dodatnih pet minuta Stuckey i Scola odigrali su odlicne role i osigurali pobjedu Pacersima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Indiana je sada sedma u Istocnoj konferenciji s omjerom 30-34, te ima dvije pobjede uz utakmicu vise od devetih Charlotte Hornetsa koji su 28-35, dok je Milwaukee sesti sa 34-31.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fenomenalnu utakmicu odigrali su prvaci San Antonio Spursi i Cleveland Cavaliersi, a nakon produzetka sa 128-125 slavili su gosti iz Clevelanda. Briljantan je u dresu Cavsa bio Kyrie Irving koji je postigao cak 57 poena sto je novi klupski rekord, a odlicnu je pratnju imao u LeBronu Jamesu koji je dodao 31, dok Spursima nisu pomogli niti odlicni ucinci Tonyja Parkera (31), Kawhija Leonarda (24, 9 skokova, 7 asistencija), Dannyja Greena (24) i Tima Duncana (18, 11 skokova).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Domaci su prakticki imali rijesenu utakmicu pola minute prije kraja cetvrte cetvrtine kada su vodili sa 110-104, ali je Irving ubacio tricu za 110-107, a onda je 4.3 sekunde prije kraja Leonard promasio oba slobodna bacanja u situaciji kada je mogao zapecatiti pobjedu Spursa.

Irving je kaznio promasaje Leonarda novom tricom s istekom vremena kojom je odveo utakmicu u produzetak. U dodatnih pet minuta Irving i James bili su nezuastavljivi, Cavsi su stigli do prednosti od 127-120 i tako ostvarili veliku pobjedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cavsi su sada drugi na Istoku s omjerom 42-25, dok su Spursi sesti na Zapadu sa 40-24.

Washington Wizardsi uvjerljivo su sa 107-87 svladali oslabljene Memphis Grizzliese koji su u glavnom gradu zaigrali bez Marca Gasola i Zacha Randolpha, koje je trener odlucio odmoriti, te ozlijedenog Mikea Conleya. U takvoj situaciji Marcin Gortat (22, 9 skokova) i John Wall (21, 7 skokova, 6 asistencija) bili su predobri za JaMychala Greena i Jarnella Stokesa koji su sa po 13 pogodaka predvodili Grizzliese.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo