VIDEO: / Smije im se cijeli svijet! Ovo je najveca sudacka pogreska godine!

Kosarkasi Brooklyna prekinuli su gubitnicki niz pobjedivsi Philadelphiju sa 88-70, dok je Indiana na gostovanju kod Toronta (94-106) dozivjela i sedmi uzastopni poraz.

13.12.2014.
12:40
VOYO logo

U noci s petka na subotu mnoge su momcadi prekinule negativne nizove, ali u pozitivnoj seriji od pet pobjeda je i Oklahoma. Russell Westbrook je opet bio nezadrziv. U pobjedi nad Minnesotom (111-92) ubacio je 34 poena uz 6 asistencija i sest skokova. Kevin Durant mu je dao prostora. Uputio je samo osam suteva i zavrsio utakmicu sa 16 poena i pet asistencija.

Minnyju nisu pomogli niti suci, Corey Brewer je ukrao loptu, istrcao kontru i zakucao nakon sto je napravio cak sest koraka (!?). Kako to suci nisu vidjeli, ostaje nevjerojatno jer covjek se prosetao od vrha reketa do kosa...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/hfdrP7QX9PM

Brooklyn Netsi su bili jedni od onih koji su prekinuli niz. To su ucinili zahvaljujuci najboljoj obrambenoj utakmici u ovoj sezoni, u kojoj su Philadelphiju zadrzali na 70 poena (88:70) i dopustili gostima samo 25 poena u drugom poluvremenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bojan Bogdanovic drugi put zaredom nije bio u pocetnoj petorci, ali je njegova reakcija bila znatno pozitivnija protiv Sixersa, nego dva dana prije protiv Chicaga, kad je ostao bez ubacaja. Bogdanovic je Sixersima za 17 minuta ubacio devet poena (sut 4/6), a Netsi su za vrijeme koje je hrvatski reprezenativac proveo na parketu napravili prednost od 13 koseva.

Za razliku od Netsa, Indiana nije bila medu momcadima koje su prekinule negativan niz. Pacersi su gostujuci kod Toronta, vodece momcadi Istocne konferencije, dozivjeli sedmi uzastopni poraz (94-106). Obrana Indiane nije imala rjesenja za raspolozenog Loua Williamsa koji je postigao 26 poena gadajuci za tricu 5/7.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Damjan Rudez je u igri proveo nesto manje od sedam minuta (6:48) i ostao bez poena (sut 0/2), ali je skupio tri skoka i dvaput asistirao. Solomon Hill je sa 16 koseva predvodio Pacerse, a po 13 su ubacili Rodney Stuckey i C. J. Watson.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo