U noći s utorka na srijedu se dogodila nevjerojatna drama u SAD-u

San Antonio Spursi bili su na milimetar od naslova prvaka!

19.6.2013.
9:24
VOYO logo

Promašena dva slobodna bacanja Spursa i trice LeBron Jamesa i Raya Allena odvela su utakmicu u produžetak, da bi u dodatnih pet minuta Miami došao do pobjede (103:100) i izborio majstoricu.

Publika je u noći s utorka na srijedu po srednjeeuropskom vremenu već napuštala dvoranu u Miamiju, spremalo se slavlje Spursa, ali zadrhtala je ruka Leonardu i Ginobiliju. I Miami je promašivao trice, ali hvatali su skokove u napadu i Bosh je pet sekundi prije kraja dodao loptu samom Allenu u kutu, a jedan od najboljih tricaša u povijesti NBA lige ne promašuje otvoreni šut. Tony Parker je promašio sa sirenom i u produžetku ih je opet Allen uništio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Opet su gosti vodili (100:97), ali Allen je zabio posljednjih šest poena i bacio Miami u trans. Nevjerojatno, tih devet koševa su mu bili jedini na utakmici...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

LeBron James je utakmicu završio s 32 koša, Chalmers je ubacio 20, a Wade 14 za Miami, dok kod Spursa Duncan je zabio 30 (25 u prvom poluvremenu), Leonard je sudjelovao s 22, a Tony Parker 19 koševa. Danny Green, koji je dosad u finalnoj seriji briljirao je ostao na tri poena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I tako su navijači San Antonija vidjeli poraz na kakav smo mi već godinama navikli od naših reprezentativaca. No, barem oni imaju priliku za popravak. Sedma utakmica je u četvrtak kasno navečer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo