greške na obje strane terena / VIDEO Na ovakvog Bogdanovića nismo navikli: U par sekundi 'prodao' utakmicu protiv Clippersa

Image
Foto: AP Images

Unatoč tomu što je bio prvi strijelac svoje momčadi, upravo je Bogdanović jedan od glavnih krivaca što je još jedna utakmica Pacersa završila porazom

20.3.2019.
10:51
AP Images
VOYO logo

Indiana Pacersi upisali su noćas svoj treći uzastopni poraz u NBA ligi. U derbiju s dva hrvatska košarkaša, slavio je Ivica Zubac, a Bojanu Bogdanoviću je bilo do svega samo ne do slavlja. 

Obojica hrvatskih košarkaša bili su starteri i imali su zapažene uloge. Ivica Zubac je za 18 minuta ubacio 12 koševa. Iz igre je gađao 4/6, a pogodio je sva četiri slobodna bacanja. S devet skokova bio je drugi najuspješniji igrač svoje momčadi pod obručima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bojan Bogdanović igrao je gotovo 36 minuta tijekom kojih je s Evansom podijelio naslov najboljeg strijelca Indiane. Postigao je 19 poena, uz šut iz igre 6/12, dok je trice gađao 2/4. Dodao je pet skokova i dvije asistencije.

Unatoč još jednoj utakmici u kojoj je bio prvi strijelac svoje momčadi, upravo je Bogdanović jedan od glavnih krivaca što je još jedna utakmica Pacersa završila porazom. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

13 sekundi prije kraja susreta, pri vodstvu Clippersa 112:109, Beverly je imao loptu u rukama, a naš Babo ga je čuvao. Nakon sjajne finte američkog playa, Bogdanović se okliznuo i završio na tlu, a Beverlyju se otvorio put prema košu što nije propustio iskoristiti i zabio je odlučujući koš koji je prelomio susret. 

Da stvar bude još gora po Bogdanovića, u posljednjem napadu Pacersa kad su imali šansu smanjiti rezultat, Bogdanović je dobio loptu u ruke i sedam sekundi prije kraja utakmice se ponovno poskliznuo i izgubio loptu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bit će ovo večer koju će Bogdanović svakako što prije htjeti izbrisati iz pamćenja. 

Video u kojem je Bogdanović prodao utakmicu možete pogledati OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo