VIDEO: / Miami opet bacio na koljena prvake NBA lige!

Miami Heat je drugi put ove sezone slavio protiv aktualnih NBA prvaka Los Angeles Lakersa.

11.3.2011.
12:45
VOYO logo

Bila je to prva pobjeda Miamija nakon pet uzastopnih poraza i prvi poraz Lakersa nakon osam uzastopnih pobjeda, a domaćin je ovim slavljem osigurao mjesto u doigravanju i to najbrže u povijesti kluba, pridruživši se tako Bostonu, Chicagu i San Antoniju.

Utakmicu je odlučio Dwane Wade koji je realizirao zadnja tri napada domaćeg sastava ubacivši ukupno 20 koševa uz pet skokova i pet asistencija. Chris Bosh je dodao 24 koša i devet skokova, dok je LeBron James upisao 19 koševa, osam skokova i devet asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lakerse je predvodio Kobe Bryant sa 24 koša, no on je minutu i pol prije kraja susreta pri rezultatu 88:88 izgubio možda i ključnu loptu koju su domaćini pretvorili u brzu kontru i vodstvo 90:88. Kobe se nakon utakmice žalio da je zaustavljen prekršajem, no više nije bilo pomoći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bila je ovo odlična predstava. Na koncu su presudile sitnice. Sretan sam jer smo u neizvjesnoj završnici sačuvali dovoljno mirnoće i koncentracije", izjavio je trener Miamija Erik Spoelstra.

Dallas je deklasirao NY Knickse 127:109 uz sjajnu predstavu Dirka Nowitzkog, Shawna Mariona i Jasona Terrya koji su ukupno zabili 66 koševa (Nowitzki 23, Marion 22, Terry 21 koš). U redovima umornih Knicksa koji su večer ranije slavili protiv Memhisa najbolji je bio Amare Stoudemire sa 36 koševa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Denver Nuggetsi su pobijedili Phoenix Sunse 116:97 ostvarivši prvu pobjedu u Phoenixu nakon 12 uzastopnih poraza. Goste su predvodili Nene (22) i Ty Lawson (20 koševa, 11 asistencija), a Sunse Marcin Gortat sa 14 koševa i 18 skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo