VIDEO: / Majstoru je ovo samo jedna u nizu

Razigravač Chicaga Derrick Rose predvodio je svoju momčad s 32 poena i 9 dodavanja uključujući i ključni šut 19.4 sekundi prije kraja za pobjedu Bullsa protiv New Orleansa 99:95.

29.2.2012.
9:58
VOYO logo

Rose je značajnu pomoć imao od strane Francuza Joakima Noaha koji je ostvario double-double učinak od 15 poena i 16 skokova, dok su po 14 još ubacili Boozer i Deng. Boston je u Clevelandu prekinuo niz od pet uzastopnih poraza prvenstveno zahvaljujući svojim veteranima Rayu Allenu i Kevinu Garnettu. Allen je u slavlje Celticsa ugradio 22 koša, dok je Garnett postigao 18 uz 8 skokova. Unatoč natučenom laktu zbog kojeg je morao nakratko krajem druge četvrtine napustiti igru, u nastavku je Kyrie Irving ubacio 19 od ukupno 24 koša za domaće.

U trećoj utakmici od povratka nakon loma noge Brook Lopez je s 38 koševa, te odlučujućim slobodnim bacanjima 42 sekunde prije kraja, predvodio Netse do pobjede nad aktualnim prvacima u Dallasu 93:92. Zadnja lopta završila je u rukama Jasona Kidda, no njegov pokušaj bio je prekratak pa su Mavericksi doživjeli 14. poraz u sezoni. Zbog istegnuća tetive lijeve noge Stephen Curry je propustio gostovanje Warriorsa kod Indiane koju je do uvjerljive pobjede 102:78 predvodio Granger s 25 poena, a još uvjerljive je Philadelphia razmontirala Pistonse u Detroitu 97:68 uz 20 koševa i 8 skokova Younga. Minnesotini drugi izbori drafta, krilni centar Derrick Williams (2011.) i krilo Michael Beasley (2008.), s klupe su ubacili po 27 koševa u pobjedi kod lidera divizije Pacifik LA Clippersa. Domaćima nije pomoglo niti kombiniranih 57 koševa Griffina i Paula. Turski reprezentativac Ersan Ilyasova iz odbojke je ubacio pobjednički koš za Buckse koji su u Milwaukeeju nadigrali Washington 119:118.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo