KAKO JORDAN TROŠI SVOJE BOGATSTVO? / Samo na rupu u golfu ulaže 691.939 kuna; Totalna perverzija što sve čovjek ima i što radi s novcem

Image
Foto: Screenshot: Facebook

Kako troši bogatstvo Michael Jordan?

3.5.2020.
22:00
Screenshot: Facebook
VOYO logo

Najbolji košarkaš svih vremena Michael Jordan proteklih je tjedana u središtu zanimanja zbog megapopularnog dokumentarca u produkciji uglednog ESPN-a pod nazivom "Posljednji Ples" (The Last Dance), čija se peta i šesta epizoda premijerno prikazuje noćas po hrvatskom vremenu, a sutra ujutro od 9 sati hrvatska publika će ih moći pogledati na Netflixu.

Image
'MOŽEŠ ME KOPIRATI, ALI NIKAD NEĆEŠ BITI KAO JA': /

Jordan je toliko isprovocirao Kobeja da ga je u sljedećoj utakmici ovaj uništio

Image
'MOŽEŠ ME KOPIRATI, ALI NIKAD NEĆEŠ BITI KAO JA': /

Jordan je toliko isprovocirao Kobeja da ga je u sljedećoj utakmici ovaj uništio

Prvi sportaš među milijarderima

Dokumentarac prati posljednju sezonu (1997./1998.), kao i uspon jedne od najvećih, ako ne i najveće košarkaške dinastije svih vremena. Američki mediji konstantno pišu o liku i djelu Michaela Jordana, "prvog sportaša među milijarderima"...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

House of Bounce na svojoj Facebook stranici donosi video pod nazivom: Kako Michael Jordan troši svoj novac?"

Michael Jordan procijenjen je na 2.1 milijardu dolara (oko 14.5 milijardi kuna). No, svi se pitaju kako on troši svoj novac? Kao milijarder, ima kuće s imanjima diljem SAD-a. Trenutno Michael Jordan, prema američkim medijima, boravi na Floridi u svojoj kući iz snova koju je platio 12.8 milijuna dolara (oko 90.382.903,00 kuna). Uz to ima i megakuću blizu Charlotte u vrijednosti 2.8 milijuna dolara (oko 20.857.593,00 kuna). Uz sve to, još uvijek ima svoje imanje u blizini grada Chicaga od 14.9 milijuna dolara (oko 104.287.965,00 kuna). Uložio je 175 milijuna dolara ( 1210893686,06 kuna).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vlasnik Charlotte Hornetsa

Vlasnik je NBA momčadi Charlotte Hornets, na što godišnje troši oko 120 milijuna na plaće igračima. No, nije to jedina profesionalna momčad koju posjeduje. Manjinski je vlasnik bejzbol momčadi Miami Marlinsa. No, uvijek je znao i kako udovoljiti sebi s autima. Od svoje prve plaće u Chicago Bullsima, Jordan je kupio sedam Mercedesa i Pontiaca. Također posjeduje Ferrarije i Land Rovere. No, uz sve to posjeduje nešto s čime se najviše voli kretati. Mali privatni avion pod nazivom Carolina Blue. Kao veliki gurman, ima i restorane diljem SAD-a u kojima se vrhunski jede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Strastveni golfer i kockar

Jedna od njegovih najvećih strasti je golf i zato si je nabavio privatno golf igralište. Kad govorimo o golfu, ne možemo ne spomenuti kako je Jordan veliki kockar koji u golfu zna često igrati u novac, a na rupu zna trošiti, ili barem je nekad trošio, do 100 000 dolara (691939,25 kuna). Na što još troši i kako živi Najveći pogledajte u priloženom videu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo