VIDEO: / Još jedan slavni klub na rubu ponora!

Nakon što je Dallas pomeo aktualne prvake NBA lige LA Lakerse iz doigravanja, i drugi prošlogodišnji finalist Boston nalazi se pred ispadanjem.

10.5.2011.
11:44
VOYO logo

Boston Celticsi, koji su u finalu NBA lige igrali dva puta u posljednje tri sezone i oba puta iz doigravanja izbacili LeBrona Jamesa i njegove bivše Cleveland Cavalierse, na korak su od ispadanja jer nakon novog poraza gube s 3-1 u seriji.

Miamijev trojac LeBron James (35), Dwayne Wade (28) i Crish Bosh (20) zabio je ukupno 83 koša svoje momčadi (35 od 45 skokova), svih 12 u produžetku, i odveo suigrače na prag konferencijskog finala te u srijedu ima priliku za knock-out Celticsa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To će biti najveći izazov ove skupine igrača. Boston će biti opasan, a mi moramo biti opasniji ako želimo završiti ovu priču", izjavio je trener Miamija Erik Spoelstra.

Boston je potpuno zakazao u završnici kada se lomila utakmica te je u produžetku zabio tek četiri koša. U redovima poraženih Celticsa najviše koševa je zabio Paul Pierce (27), dok je Ray Allen ubacio 17 poena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oklahoma City Thunder je pobjedom (133:123) u trećem produžetku izjednačio polufinalnu seriju protiv Memphis Grizzliesa na 2-2. Sjajnu utakmicu odigrao je Kevin Durant, koji je šest od svojih 35 koševa zabio u posljednjoj, odlučujućoj dionici igre.

"Ovo je bila utakmica koja će se neko vrijeme prepričavati i drago mi je što sam bio dio nje. Sljedeća utakmica je na našem terenu i moramo se nastaviti ovako boriti", izjavio je Durant, koji će sa suigračima, u slučaju prolaza, u finalu Zapadne konferencije igrati protiv sjajnog Dallasa koji je izbacio Lakerse.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolji strijelac Thundera bio je Russel Westbrook (40), dok je poraženu momčad predvodio Randolph (34).

Vezani članci:

arti-201105080079006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo