[VIDEO] JIMMY BUTLER NADNARAVOM PREDSTAVOM SRUŠIO LAKERSE: / LeBronu je jednom rečenicom dao do znanja što ga čeka

Image
Foto: Profimedia

Može li žilavi Heat nešto ovakvo ponoviti, saznat ćemo u noći s utorka na srijedu, kad se po našem vremenu igra 4. utakmica NBA finala

5.10.2020.
8:32
Profimedia
VOYO logo

Baš kad se plamen Miami Heata u velikom NBA finalu bio spreman ugasiti, Jimmy Butler bacio je još jedno drvo u peć. Odigrao je jednu od svojih najboljih partija u karijeri i vodio Heat do pobjede 115:104 i smanjenja ukupne prednosti Lakersa u finalu na 2-1.

Pobjeda Miamija veliko je iznenađenje jer u ovoj trećoj utakmici u svom sastavu nisu imali Bama Adebaya i Gorana Dragića koji su morali odsjediti na klupi zbog ozljeda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No Butler je bio nadnaravno dobar, izgledao je kao superzvijezda u obrani i u napadu. Utakmicu je završio s 40 poena, 13 asistencija i 11 skokova, a uglavnom je čuvao LeBrona Jamesa, što nije baš najjednostavniji zadatak na svijetu. Butler je na terenu proveo skoro 45 minuta.

Image
ADAM SILVER ODBACIO MOGUĆNOST: /

'Kratki prekid NBA sezone zbog OI u Tokiju je malo vjerojatan'

Image
ADAM SILVER ODBACIO MOGUĆNOST: /

'Kratki prekid NBA sezone zbog OI u Tokiju je malo vjerojatan'

'Bit ćemo mi dobro'

"Naravno da su oni pobjedivi, dok god mi radimo na terenu ono što moramo raditi. No znam da će oni u drugoj utakmici biti puno bolji. Nije me briga za triple-double, samo mi je bitno da smo pobijedili", rekao je Butler kojeg su kamere snimile kako za vrijeme utakmice dobacuje LeBronu Jamesu: "Sad si u nevolji".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

LeBron je zabio 25 poena uz 10 skokova i 8 asistencija, no Lakersima je u ovoj utakmici zaista nedostajao Anthony Davis koji se zaustavio na 15 poena, uzevši samo 9 šuteva iz igre. Sažetak ove utakmice možete pogledati OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vjerujte mi, bit ćemo mi dobro", kratko je prokomentirao nakon utakmice Davis koji je uvjeravao novinare da si Lakersi u finalu neće više dozvoliti ovakav poraz.

Može li žilavi Heat nešto ovakvo ponoviti, saznat ćemo u noći s utorka na srijedu, kad se po našem vremenu igra 4. utakmica NBA finala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo