RUŽAN VIDEO / Hrvat urlao od bolova, svi se okupili oko njega

Hrvatski košarkaš Krešo Lončar zadobio je neugodnu ozljedu prsta u 25. kolu ACB lige u srazu njegove Valencije i Barcelone.

24.3.2015.
11:58
VOYO logo

Barcelona naših Ante Tomića i Marija Hezonje doživjela je pravi nokaut u Valenciji u 25. kolu ACB lige rezultatom 93:73. Bio je to ukupno osmi prvenstveni poraz Barçinih košarkaša koji se nalaze na trećem mjestu ljestvice sa skorom 17-8, s istim skorom kao i Bilbao na četvrtom mjestu.

No, jedna situacija je ostala posebno zapamćena u ovoj utakmici. Hrvatski košarkaš Krešo Lončar u 28. minuti je, prilikom jednog duela ispod koša s loptom protiv Tomića završio na parketu, te zadobio udarac u prst nakon čega je u bolovima otrčao na klupu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prilikom namještanja prsta Hrvat je urlao od bolova, tada su se igrači okupili oko njega na klupi, a neki su mu i dali podršku u trenutku patnje. Do tada je Lončar ubacio 10 poena za 11 minuta i bio jedan od najzaslužnijih za stalno vodstvo domaćih košarkaša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrijedi istaknuti kako je Tomić u porazu svoje momčadi zabio osam poena uz jednu asistenciju za 19 minuta igre, dok je hrvatski dragulj Hezonja uhvatio tek dvije lopte za svega 11 minuta na parketu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo