[VIDEO] DAVIS U POSLJEDNJOJ SEKUNDI TRICOM POTOPIO NUGGETSE: / Jokić i društvo sad su u iznimno teškoj situaciji

Image
Foto: Profimedia

Davis je na kraju tom tricom zaključio sjajnu večer u kojoj je predvodio Lakerse s 31 poenom uz 9 skokova. LeBron James bio je sjajan s 26 poena i 11 skokova uz šut iz igre na 'ravnih' 50 posto

21.9.2020.
8:37
Profimedia
VOYO logo

Finale zapadne NBA konferencije zasad ide na stranu Los Angeles Lakersa koji su sinoćnjom pobjedom 105:103 poveli 2-0 u utakmicama. Lakersima je ovu pobjedu donio šut za tri poena Anthonyja Davisa u posljednjim sekundama susreta.

Za razliku od prošle utakmice u kojoj Denver nije pružio prevelik otpor, treslo se tlo pod nogama Lakersima u ovoj drugoj utakmici, pogotovo na kraju. Nikola Jokić bio je fantastičan u toj posljednjoj četvrtini. Zabio je posljednjih 12 poena za Nuggetse i dao im minimalno vodstvo 20 sekundi prije kraja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jamal Murray blokirao je Greenov šut za pobjedu dvije sekunde prije kraja, no lopta je nakon toga završila u rukama Davisa koji je bio hladnokrvan i preko Jokića ubacio tu loptu s trice za pobjedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
[VIDEO] POGLEDAJTE ŠUT KOJIM JE DAVIS ODUŠEVIO SVIJET: /

Još je bolje ono što je napravio nakon što je lopta ušla

Image
[VIDEO] POGLEDAJTE ŠUT KOJIM JE DAVIS ODUŠEVIO SVIJET: /

Još je bolje ono što je napravio nakon što je lopta ušla

U čast Bryantu

Zanimljivo, Lakersi su nosili dresove koje su posvetili Kobeju Bryantu, a Anthony Davis nakon zabijenog šuta viknuo je „Kobe!“.

"Išli smo na akciju u kojoj je lopta trebala ići LeBronu. Gledao sam Ronda cijelo vrijeme, ljudi su govorili da ja nikad ne mogu doći do izražaja u ovakvim trenucima, da nisam spreman. Ali ja želim ovakve šuteve. Želim ključne akcije. Zbog ovoga su me doveli“, rekao je Davis nakon utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Davis je na kraju tom tricom zaključio sjajnu večer u kojoj je predvodio Lakerse s 31 poenom uz 9 skokova. LeBron James bio je sjajan s 26 poena i 11 skokova uz šut iz igre na "ravnih“ 50 posto.

Kod Nuggetsa je briljantan bio dvojac Jokić-Murray koji je kombinirano zabio 55 poena (Jokić 20, Murray 25), ali malo su pomoći u napadačkom dijelu imali od ostatka momčadi. Sažetak ove utakmice možete pogledati OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo