[VIDEO] CEDEVITA OLIMPIJA ZAMRZNULA SPLIĆANE USRED LJUBLJANE NA -28: / Marko Luković pokazao Hardenove vještine; Pogledajte ovaj ludi potez

Image
Foto: Screenshot: KK Split

U redovima Splita najbolji bio Marko Luković sa 12 ubačaja

16.10.2020.
23:31
Screenshot: KK Split
VOYO logo

U prvoj utakmici 3. kola regionalne ABA Lige Cedevita Olimpija je danas u Ljubljani pobijedila Split 94-66 (19-19, 23-19, 39-14, 13-14).

Treća četvrtina prijelomna za Cedevitu Olimpiju

Nakon što je prva četvrtina završila rezultatom 19-19, Cedevita Olimpija je bolja u drugoj četvrtini 23-19, a u trećoj četvrtini Cedevite dominira i zabija 39 koševa, a Split samo 14. Za spomenuti kako je na samom kraju prve četvrtine viđen sjajan potez Marka Lukovića. On je dobio loptu u ruke, ušao u reket, fintirao iza leđa, napravio step-back i lijevom pogodio dalekometnu tricu u stilu Jamesa Hardena, kako to radi. Akcija je, naime, podsjetila na njega...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Domaću momčad je do pobjede predvodio Jarrod Jones sa 19 koševa, dok je Kendrick Perry dodao 16.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Split šesti sa četiri boda

U redovima Splita najbolji je bio Marko Luković sa 12 ubačaja, Sani Čampara je dodao 11, a Antonio Vranković i Darko Bajo po 10.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Split je šesti sa četiri boda nakon odigrane tri utakmice, a Cedevita Olimpija je treća s istim brojem bodova nakon dvije odigrane utakmice i dvije pobjede. Prva je Crvena zvezda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo