VIDEO: / Bryant junaku protivničke ekipe slomio nos

Za iznenađenje u NBA ligi pobrinuli su se košarkaši Milwaukeeja koji su u American Airlines Areni u Miamiju svladali domaći Heat s 91:82.

23.1.2012.
9:41
VOYO logo

Na Floridi je Milwaukee do ukupno šeste ovosezonske pobjede predvodio Brandon Jennings s 23 koša, te po šest skokova i asistencija. Tradicionalno je kod Miamija prvo ime bio LeBron James s 28 poena i 13 skokova, dok mu se Chris Bosh pridružio s 23 koša, ali i osam izgubljenih lopti.

Domaći su poraz ubilježili i Los Angeles Lakersi od kojih je u Staples Centeru bolja bila Indiana s 98:96. Ukupno je to treći uzastopni poraz Lakersa i 11. utakmica u nizu u kojoj nisu dosegli 100 koševa. Najduža im je to negativna serija još od sezone 2003/04 kada nisu u 12 dvoboja zaredom došli do "stotke".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pacerse je do slavlja predvodio Roy Hibbert koji je osam od svojih ukupno 18 poena postigao u zadnjoj četvrtini. Nije mu smetala ni činjenica da je od prve četvrtine igra sa slomljenim nosom. Prijelom je zaradio u sudaru s Kobeom Bryantom koji je opet imao veliku večer začinjenu s 33 poena. Ni to, međutim, nije pomoglo Lakersima koji su ove sezone na deset pobjeda i osam poraza.

Nedjelja je bila dobar dan za drugu momčad iz Los Angelesa. Clippersi su pred svojim navijačima svladali Toronto (103:91), a posebno je raspoložen bio Mo Williams koji je postigao prvih 17 koševa domaće momčadi u posljednjoj četvrtini. Dvoboj je završio s 26 poena, a pridružili su mu se Blake Griffin s 18 poena i devet skokova, te DeAndre Jordan sa 16 koševa i isto toliko skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo