Veliko iznenadenje uoci dvoboja Reala i Barce: Sok u zadnjim sekundama

Maccabi iz Tel Aviva prvi je finalist ovosezonskog izdanja Eurolige. U prvom polufinalu na Final Fouru u Milanu svladao je moskovski CSKA sa 68:67 u infarktnoj zavrsnici.

16.5.2014.
20:52
VOYO logo

Moskovljani ce dugo zaliti za propustenom prilikom. Iako je momcad u evidentnom padu unatoc povratku prvog playmakera Milosa Teodosica, imao je priliku za uci u finale, medutim Maccabi je u samom finisu ubacajem iz kontranapada Tyresea Ricea stigao do pobjede.

Jos 14 sekundi prije kraja susreta vodio je CSKA 67:63 da bi onda David Blu ubacio svoju petu tricu i smanjio na 67:66. Moskovljani su imali napad, Maccabi nije radio brzi prekrsaj i to mu se isplatilo jer Hrjapa nespretno i nepotrebno gubi loptu, Izraelci odlaze u kontranapad, a Rice ubacuje za preokret. CSKA je imao jos sest sekundi za zadnji napad, tricu je ispucao Sonny Weems, no nije bio precizan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/axM-XbwDAK4

Weems je jedan od tragicara Moskovljana, cijelim tijekom sezone bio je jedan od najboljih igraca CSKA i Eurolige, medutim u kljucnoj utakmici potpuno je zakazao, ubacio je tek sest poena uz sut za dva 2-8 i za tricu 0-5 te je izgubio tri lopte.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska ce tako sigurno imati predstavnika u finalu Eurolige, Nikola Vujcic je sportski direktor Maccabija, a Andrija Zizic pomoc s klupe. Zizic je u ovom polufinalu na parketu proveo tri minute i promasio jedan sut za dva poena te upisao asistenciju. Najbolji kod Maccabija bili su David Blu s 15 poena i Tyrese Rice s 13 poena i pet skokova. U redovima CSKA istaknuli su se Sasa Kaun s 14 poena i pet skokova te Milos Teodosic s 12 poena i sest skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo