UZNEMIRUJUĆI VIDEO / Procurila snimka nakon krvavog napada na Rudežovog suigrača

8.4.2015.
19:31
VOYO logo

Incident se dogodio negdje oko četiri sata ujutro po lokalnom vremenu kada je izbila svađa nakon čega su Copeland, njegova supruga Cathrin Saltara (28) zajedno s košarkašima Atlanta Hawksa Perom Antićem i Thabom Sefoloshom počeli su napuštati klub.

Nakon toga, ispred kluba 22 godišnji Shezoy Bleary izbo je Copelanda, a nakon toga je uhićen Uz njega, uhićeni su Antić i Sefolosha, a kao razlog njihovog uhićenja se navodi sprečavanje policije u osiguravanju mjesta zločina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ubrzo je na You Tubeu osvanuo i video koji je snimljen netom nakon napada, a u kojem se vidi kako ozljeđeni Copeland sijedi na tlu, dok njegova supruga galami na policiju, očito iz šoka, a u videu se čuje i čitav niz psovki, zbog čega postoji i posebno upozorenje na njemu. Inače, i Cathrin je zadobila posjekotine po ruci i nozi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policajac koji je izašao na mjesto događaja pokušava umiriti Copelandovu suprugu, a osoba koja je snimila video i sama iznenađeno govori kako je riječ o Copelandu, i kako je čitav događaj šokantan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo