BITNO DA ON ZNA / Umjesto 100 milijuna dolara, zatvor na 11 godina: Život mu se raspada, a on već planira što će nakon sportske karijere

Image
Foto: Instagram

Sjajno je napredovao na NBA parketima, ali je zato u privatnom životu - nazadovao

21.7.2022.
8:43
Instagram
VOYO logo

Miles Bridges, 24-godišnji ponajbolji košarkaš NBA momčadi Charlotte Hornetsa optužen je za obiteljsko nasilje i fizičko zlostavljanje.

Image
EGZODUS SE NASTAVLJA /

Jedan od najtalentiranijih Hrvata napustio Cibonu: Ide legendi svjetske košarke, u ruke čovjeku koji je stvarao zvijezde

Image
EGZODUS SE NASTAVLJA /

Jedan od najtalentiranijih Hrvata napustio Cibonu: Ide legendi svjetske košarke, u ruke čovjeku koji je stvarao zvijezde

Vlastima u Los Angelesu Bridges se predao krajem lipnja nakon što je supruga Mychelle Johnson na društvenim mrežama objavila optužbe protiv njega, a potom je postavila i slike na kojima se vide ozljede na licu i tijelu. Pritom je supruga NBA košarkaša napisala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"O ovome više ne mogu šutjeti. Dopustila sam mu da nam uništi dom, zlostavlja me na sve moguće načine i ono najgore, što je doživotno traumatizirao našu djecu".

Prijeti mu duga zatvorska kazna

U utorak je okružno tužiteljstvo Los Angelesa izreklo optužbu te je ujedno optužilo Bridgesa za zlostavljanje djece.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Djeca koja su svjedoci obiteljskog nasilja posebno su ranjiva i utjecaj na njih je nemjerljiv. Zbog svojih postupaka Bridges mora odgovarati", poručio je ovim povodom okružni tužitelj George Gascon.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Nakon uhićenja krajem lipnja košarkaš je pušten nakon plaćene jamčevine od 130.000 američkih dolara, no pitanje je kako će se cijela ova situacija reflektirati na košarkaša u budućnosti njegove karijere i to nakon što je odradio sjajnu prošlu sezonu u dresu Charlotte. Ostvarivao je u prosjeku 20.2 poena po utakmici uz sedam skokova i 3,8 asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I dok je briljirao na košarkaškim parketima, u privatnom životu je bio užasan. Bridges je jako napredovao u posljednje dvije sezone, a trebao je i potpisati novi ugovor s klubom iz Charlottea. Momčad čiji je vlasnik Michael Jordan bila mu je spremna ponuditi višegodišnji ugovor vrijedan 100 milijuna dolara. No, nakon što je javnost saznala za njegove ispade, Hornetsi su, barem za sada, odustali od te ideje. Čak se u kuloarima piskara kako je Bridges spreman i na to da nikada ne zaigra košarku, a u tom bi se slučaju okrenuo - glazbi.

Navodno bi volio postati reper, a očito misli da mu imidž "zločestog dečka" u tome može pomoći. A kako prenose Amerikanci, točnije Steve Reed, novinar koji pomno prati sportska događanja u Charlotteu, Bridgesu prijeti zatvorska kazna u trajanju od 11 godina i osam mjeseci. Ako ništa, barem će na miru moći pisati pjesme, jer košarku ubrzo ne bi trebao igrati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo