Hrvati zestoko odgovorili: 'Zivimo u debilnom svijetu! Kakvo sra*e'

Hrvatski kosarkasi su na parketu, a kasnije i izjavama potpuno demantirali stanovitog Davida Picka, izraelskog novinara koji se iz Tel Aviva pravio 'najupuceniji' u stanje u hrvatskoj svlacionici.

5.9.2014.
9:13
VOYO logo

Tako je Pick na dan dvoboja Hrvatske i Portorika na SP-u u Spanjolskoj pisao kako najmanje jedan nas igrac zahtjeva odlazak izbornika, a kasnije je od 'muhe nastao slon' i preko drustvenih mreza je dosla potpuna nebuloza kako nasi kosarkasi nece niti zaigrati ako na klupi bude Jasmin Repesa. To bi tek bio nevjerojatan presedan, da igraci smjenjuju izbornika uspred SP-a i prijete bojkotom.

Najbolji odgovor na sve te price dao je hrvatski kapetan, Roko Ukic.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/Z1QYm52v0Lw

"Zivimo u debilnom svijetu u kojem svaka budala moze uzeti Twitter i Facebook i napisati stogod ga volja. Svi znate da smo otvoreni, da nas sve mozete pitati i zato vas lijepo molim da ne nasjedate. Ako je itko slucajno i posumnjao na bilo kakva sra*a. Mozemo biti bolji ili losiji igraci, imati los dan, ali dobro nas poznajete. Prica je potpuno neutemeljena", zakljucio je igrac Cedevite, a novi NBA-ovac Bojan Bogdanovic je u izjavi za Jutarnji list bio jos kraci i izravniji:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Demantiram sve gluposti koje se pisu, poput one da Tomic i ja radimo protiv Repese. To su obicna sra*a."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo