TRENUTAK ZA PAMĆENJE 16-GODIŠNJEG KOŠARKAŠA: / 'Zahvaljujem treneru Mršiću na prilici'

Image
Foto: PIXSELL, Goran Stanzl
16.10.2015.
11:39
PIXSELL, Goran Stanzl
VOYO logo

Cedevita je 26. minuta bila ravnopravni protivnik velikom Olympiacosu. Pred kraj treće četvrtine, točnije na 3:49 min prije kraja predposljednje dionice, Cedevita je vodila 48:46.

Image
KAKVA ŠTETA: /

U par minuta uništili priliku za veliku senzaciju!

Image
KAKVA ŠTETA: /

U par minuta uništili priliku za veliku senzaciju!

No tada je na scenu stupio grčki reprezentativac Georgios Printezis koji je započeo domaću seriju 11:0, pa je tako zagrebački sastav u četvrtu četvrtinu ušao s -9 (57:48). Cedevita do kraja nije uspjela preokrenuti susret i Olympiacos je slavio na startu Eurolige. Unatoč porazu, 16-godišnji košarkaš Cedevite Džanan Musa ovaj dvoboj će se zauvijek sjećati, unatoč porazu svoje momčadi. Musa je debitirao u Euroligi i to u prvoj petorci Cedevite.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Oduševljeni Musa

"Zahvaljujem se treneru Veljku Mršiću što mi je dao priliku da igram pred ovakvim navijačima i u ovakvim uvjetima. Ja se nadam da sam to dobro iskoristio i nadam se da će ovakvih utakmica još biti u budućnosti. Svaki dan moramo biti sve bolji i bolji. Ovo ćemo, naravno, što prije zaboraviti i idemo dalje", rekao je mladi talent Cedevite za klupske stranice, a trener Veljko Mršić nije bio zadovoljan igrom svojih košarkaša, unatoč tome što su dobar dio susreta bili ravnopravni suparnik.

"Bili smo nekih 25-26 minuta u igri. Međutim, treba biti iskren i reći da nismo igrali dobro. Imali smo velikih problema na njihovu agresivnost i fizičku snagu. Nismo na to odgovorili. Izdominirali su nas u napadačkom skoku. Još uvijek nismo taj nivo. To smo i znali i tu moramo dosta raditi. Ovo je ipak fizički jedan puno viši nivo košarke nego što smo mi igrali. Moramo biti puno bolji za biti kompetitivni 40 minuta protiv ovakvih ekipa. Mislim da u svemu možemo biti bolji. Bilo je u početku nekih dijelova igre koji su bili dobri, no to je bilo sporadično. Mora biti puno bolje. Puno smo držali loptu, lopta nije bila tečna, no to je i zbog dobre Olympiacosove obrane i njihove fizičke snage koja je na jednom višem nivou nego što smo mi", kazao je Mršić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo