Cijela Srbija u šoku: 'On je potpuno lud čovjek'

U Srbiji ne jenjava zgražanje zbog divljačkog incidenta kontroverznog trenera košarkaša Partizana Duška Vujoševića.

4.6.2014.
12:26
VOYO logo

Ne da ne jenjava, već se čitava javnost digla na noge a scena u kojoj ovaj poznati košarkaški stručnjak Partizana prima za vrat svoga najboljeg igrača Bogdana Bogdanovića, kako bi ga spriječio u obračunu sa sucima, obišla je cijelu Europu. Pa su se tako razne poznate osobe iz javnog života Srbije osjetile pozvanim da prokomentiraju ovaj incident.

Tako je srpski voditelj Ivan Ivanović na svom Twitter profilu napisao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gledam konferenciju. Vujošević je potpuno lud čovjek. Zašto ste uhvatili Bogdanovića za vrat? Ja sa svojim igračima imam roditeljski odnos?!?!".

Zgrožen je i poznati košarkaški trener Ranko Žeravica, koji je naglasio da bi liga trebala drastičnije kažnjavati aktere ovakvih incidenata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je zaista nevjerovatno. Da jedan trener odgurne igrača, a drugi da ga hvata za vrat, to se nikad kod nas nije dešavalo. Bilo je nevjerojatno uzbudljivih utakmica, ali nikad s takvim scenama".

//www.youtube.com/embed/u86KCmdwh4Q

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno, u komentar incidenta se uključio i psiholog. Aleksandra Janković naglašava kako je popularni Dule izabrao potpuno pogrešan model smirivanja igrača, a na konstataciju da je poslije incidenta rekao da se prema igračima ponaša kao otac, odgovorila je:

"Ne daj bože da mi takav čovjek bude otac"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I dok svi bruje o incidentu i komentiraju Vujoševićevo agresivno ponašanje, klub - šuti. I neće ništa komentirati. Tako je Partizan NIS stao u obranu svoga trenera koji je autoritetom ipak alfa i omega u beogradskom klubu.

A kako na sve to gleda Europa? Isto sa zgražanjem. Iako, niti ta 'kulturna' Europa nije imuna na ovakve stvari. Pa je tako grčki Basketblog usporedio Vujoševića sa Bobbyjem Knightom koji je također hvatao za vrat Neila Reeda, dok je španjolski Sportando uz video stavio i naslov "Gurović gurnuo Daloa, Vujošević stavio ruke na Bogdanovićev vrat“, uz konstataciju da je „trener crno-bijelih" poludio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo