TORNADO PONOVNO BRUTALNO VRIJEĐAO IGRAČA CEDEVITE: / Rat navijača i Bosanca ima novi čin

Image
Foto: PIXSELL

Tornado je u srijedu navečer, u susretu 2.

4.10.2017.
21:56
PIXSELL
VOYO logo

Svaki puta kad istrči na parket, gdje god Zadar i Cedevita igrali, Tornado vrijeđa košarkaša rođenog u Bihaću, Džanana Musu. Tako je bilo i ovoga puta što možete vidjeti OVDJE.

"Musa Turčine, napuši se ku*čine", odzvanjalo je Višnjikom. Musa je odgovorio Tornadu ubacivši Zadru 12 poena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

‘MUSA TURČINE…’: Zbog odvratnog vrijeđanja, navijači Zadra završili u policijskoj postaji

Sve je počelo navodno na utakmici 7. siječnja ove godine

Rat između Tornada i Muse počeo je navodno na utakmici 7. siječnja ove godine kad je bosankohercegovački košarkaš gestikulirao prema Tornadu i hvatao se za međunožje, što je Zadrane toliko isprovociralo da su zaključili da je najbolje na svakoj sljedećoj utakmici ponovno istim riječima vrijeđati Musu koji ima temperamentnu narav, što se često pravda onim poznatim "još je mlad".

RUŽNO SKANDIRANJE NA BALDEKINU: Tornado vrijeđao igrača Cedevite, sudac izbacio zadarske navijače iz dvorane

Pa su isto ponovili u veljači na završnici Kupa u Šibeniku, zbog čega su od strane organa reda bili potjerani iz dvorane. Vrijedi spomenuti kako su se Zadrani nakon incidenta na Baldekinu, kad je utakmica Zadra i Cedevite zbog sramotnog ponašanja Zadrana bila prekinuta, a oni izbačeni iz dvorane, pravdali kako je skandiranje "Musa Turčine, napuši se ku*čine" je samo "dio navijačkog folklora".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je sasvim jasno da to nije samo dio navijačkog folklora, nego ozbiljno uzimanje na zub Bosanca. Što se tiče onog sportskog dijela same utakmice, vrijedi spomenuti kako je Cedevita kao gost svladala Zadar sa 92-76 (29-14, 21-23, 22-22, 20-17).

CEDEVITINO ČUDO IZ BOSNE I HERCEGOVINE: Ubacio nevjerojatnih 50 poena i oduševio svijet

Susret bio riješen već u prvih 10 minuta

Susret je praktički bio riješen već u prvih 10 minuta kada je Cedevita serijom trica uspjela izgraditi prednost od 15 koševa. U nastavku dvoboja Zadar je samo u jednom trenutku sredinom druge četvrtine uspio smanjiti na manje od 10 razlike (31-40), no u drugom poluvremenu su igrači hrvatskog prvaka pokazali kako imaju širi igrački kadar te pred kraj utakmice imali i više od 20 poena prednosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sva tri Amerikanca u sastavu Cedevite, Nichols, Cherry i Murphy, postigli su po 17 poena, dok je Ive Ivanov sa 19 ubačaj bio najefikasniji kod Zadra. Cedevita sada ima omjer pobjeda i poraza 2-0, a Zadar 0-2.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo