Hrvat objasnio posljednji 'nokaut' Barcelone

U 14.

11.4.2014.
15:59
VOYO logo

Poraz za Barcelonu tim je teži ako se zna da je Barca u prvom poluvremenu kontrolirala utakmicu, te je na odmor otišla s vodstvom 50-35. No, treću četvrtinu izgubila je s 31-10, a u četvrtoj se nije uspjela vratiti u utakmicu, i to je bio game over za izabranike Xavia Pascualea.

Nakon 12 uzastopnih pobjeda u Top 16 fazi, Barcelona je pretrpjela drugi poraz. Prvo mjesto u skupini E osigurala je i prije zadnjeg kola ove faze natjecanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Izgubili smo koncentraciju u drugom poluvremenu. Naša razina igre jako je pala i napadački i obrambeno. Moramo se brzo popraviti, jer su pred nama vrlo važne utakmice. Za ovaj poraz nisu nam krivi ni suci ili bilo tko osim nas samih. Ne smijemo si dopustiti ovako izgubiti fokus. Moramo se dobro pripremiti za iduće utakmice i biti više usredotočeni", izjavio je Ante Tomić, koji je protiv Laboral Kutxe ubacio 11 koševa (dvice 5-6, slobodna bacanja 1-4), te dodao četiri skoka i asistenciju.

Vrijedi istaknuti da je Ante Tomić nedavno po drugi puta za redom osvojio titulu najkorisnijeg igrača mjeseca Eurolige (za ožujak). Time je ovaj Dubrovčanin ušao u povijest, ne samo kao prvi igrač koji je uspio osvojiti MVP titulu dva puta u istoj sezoni, već i kao igrač koji je po prvi puta uspio obraniti nagradu MVP - a mjeseca ovog najelitnijeg europskog klupskog košarkaškog natjecanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/1EhakPPhApk

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo