TKO JE MLADI HRVATSKI REPREZENTATIVAC KOJI SE PRIJAVIO NA NBA DRAFT? / Pogledajte kako zakucava, sve će vam biti jasno

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Nerijetko se obrambeni igrači nađu na njegovom putu pa završe na "posteru"

23.4.2020.
17:32
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska bi već sljedeće godine mogla dobiti novog NBA košarkaša. Poznati menadžer Miško Ražnatović na svom je Twitteru objavio da se za NBA draft ove godine prijavio njegov igrač, 21-godišnji Darko Bajo.

Bajo je u Split stigao ove sezone nakon što se tri godine pokušavao pribiti do minutaže u redovima Cedevite. Splićani su s mladim, ali vrlo talentiranim košarkašem rođenim u Bosni i Hercegovini (igrao za mladu hrvatsku reprezentaciju) dobili veliko pojačanje te ogroman potencijal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Darko igra na poziciji krilnog centra, visok je 208 centimetara, a prosjeci poena su mu vrlo dobri s obzirom na godine. U hrvatskoj ligi u prosjeku je zabijao 12 poena uz šest skokova. Portal Basketball.hr naziva Baju jednim od najtalentiranijih košarkaša na ovim prostorima.

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

21.01.2020., sportski centar Gripe, Split - 17. kolo Druge ABA Lige, KK Split - MZT Skopje Aerodrom. Darko Bajo. Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL

‘VOLIM TE MOJ JUGOSLAVENSKI BRATE’: Kukoč se prisjetio nepoznatih detalja iz svlačionice Bullsa i kakav je bio njegov odnos s Pippenom i Jordanom

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
'VOLIM TE MOJ JUGOSLAVENSKI BRATE': /

Kukoč se prisjetio nepoznatih detalja iz svlačionice Bullsa i kakav je bio njegov odnos s Pippenom i Jordanom

Maksimalno učinkovit

Iako mu je prosjek poena u drugoj ABA ligi nešto manji, tek deset poena, vrhunska je njegova učinkovitost u inside-out igri. Ukupan šut mu je na više os 60 posto, dok je trica jako blizu 35 posto, što je vrlo dobro za visokog igrača i što se u NBA ligi sve više cijeni.

No pokazao je da osim mekane ruke ima i fizikalije. Nerijetko se obrambeni igrači nađu na njegovom putu pa završe na "posteru". Pogledajte njegova zakucavanja:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo