TEŽAK PORAZ: / Velimir Perasović spustio Cedevitu na zemlju

Image

Košarkaši Cedevite u susretu su posljednjeg, 10. kola skupine B prvog kruga Eurolige pretrpjeli visok 70:92 (16-23, 13-22, 28-22, 13-25) poraz na gostovanju kod Laboral Kutxe u Vitoriji.

17.12.2015.
22:58
VOYO logo

Cedevita je plasman u TOP 16 osigurala još prije tjedan dana, a u dvoboju protiv Laboral Kutxe Velimira Perasovića mogla je popraviti plasman na ljestvici i završiti na boljoj poziciji od četvrte, ali pokazalo se kako su utakmice posljednjih tjedana psihički prilično ispraznile momčad, koja je odigrala vrlo loše, poglavito kada je u pitanju igra u obrani.

Image
BEZ IMPERATIVA POBJEDE: /

Cedeviti slijedi obračun protiv Velimira Perasovića

Image
BEZ IMPERATIVA POBJEDE: /

Cedeviti slijedi obračun protiv Velimira Perasovića

Lošom završnicom prvog poluvremena, Cedevita je na odmor otišla s minusom od 16 poena (29-45), a najbolje razdoblje u igri zagrebačkog sastava bio je početak drugog dijela kada je zonskom obranom iznenadio domaćina, te se primakao na osam pogodaka zaostatka (61-53).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Arapović najefikasniji u redovima Cedevite

Nažalost, uslijedio je strmoglavi pad, te je Laboral Kutxa sredinom posljednje četvrtine pobjegla na više od 20 razlike i mirno privela susret kraju.

Marko Arapović je sa 12 koševa bio najefikasniji u sastavu Cedevite, dok je Fabien Causer postigao 20 poena za Laboral Kutxu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zauzeli četvrto mjesto u skupini

Cedevita je tako natjecanje u skupini B završila s četiri pobjede i šest poraza, te je zauzela četvto mjesto, dok je Laboral Kutxa sa šest pobjeda i četiri poraza osigurala drugo mjesto.

To znači da će se te dvije momčadi sastati i u TOP-u 16 u skupini E, a sigurni suparnici bit će im i Fenerbahce, Panathinaikos, te Darussafaka, dok će preostala tri protivnika saznati nakon utakmica koje će se igrati u petak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo