TEODOSIĆ ZALUDIO AMERIKANCE ČUDESNIM POTEZOM: / 'Ovo je bilo najbolje dodavanje ikad'

Image
Foto: Screenshot Youtube

Fenomelno dodavanje bez gledanje srpskog reprezentativca

28.3.2018.
10:20
Screenshot Youtube
VOYO logo

Los Angeles Clippersi pobijedili su Milwaukee Buckse 105:98, a za potez večeri pobrinuo se srpski playmaker Miloš Teodosić. Briljatno je u drugoj četvrtini proigrao centra DeAndrea Jordana koji je lako zakucao. Teodosić je utakmicu završio s 13 poena i četiri asistencije. Nažalost svoje momčadi, kasnije je igru napustio zbog ozljede noge i više se nije vraćao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

BOGDANOVIĆ I INDIANA SLOMILI PRVAKE: LeBron izgubio kod bivše momčadi, posramio ga je prijatelj

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Houston pobjeđuje i bez Hardena

Houston Rocketsi praktički su osigurali najbolji omjer pobjeda i poraza u ligaškom dijelu sezone, a do svoje 61. pobjede u 75. nastupu stigli su i bez svog najboljeg igrača Jamesa Hardena koji je dobio odmor u utakmici protiv ove sezone slabih Chicago Bullsa. I bez Hardena Rocketsi su bili dominantni i pobijedili sa 118-86. Pobjednike je predvodio Eric Gordon sa 31 košem, dok je Finac Lauri Markkanen sa 22 ubačaja bio najbolji kod poraženih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Torono prvi na Istoku

Toronto Raptorsi napravili su još jedan korak ka prvom mjestu na Istoku 114-110 domaćom pobjedom protiv Denver Nuggetsa koje su tako još više udaljili od mogućeg plasmana u doigravanje. Čak sedam igrača Raptorsa postiglo je dvoznamenkast broj poena, a po 15 su ubacili DeMar DeRozan, Jonas Valančiunas i Fred Van Vliet, dok Nuggetsima nije pomogla još jedna odlična predstava Nikole Jokića koji je postigao 29 koševa, uhvatio 16 skokova i podijelio 8 asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Raptorsi su na vrhu Istoka sa 55-20, drugi Boston Celticsi su na 51-23, dok su Nuggetsi sada 10. na Zapadu sa 40-35, dvije pobjede više uz dva poraza manje imaju osmi Minnesota Timberwolvesi, koji trenutačno drže posljednje mjesto koje vodi u doigravanje.

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo