novi član nba lige / Teodosić oduševio SAD u debiju za Clipperse: asistencije letjele jedna za drugom, tribine ostale u ekstazi!

Sudeći po debitantskom nastupu Teodosića u dresu Clippersa koji se dogodio noćas na Havajima, NBA će njegovim dolaskom biti na velikom dobitku

2.10.2017.
12:49
VOYO logo

Srpski playmaker Miloš Teodosić od ovog je ljeta postao član LA Clippersa. Teodosić je godinama igrao u CSKA-u, s kojim je prošle godine osvojio Euroligu, a zahvaljujući njegovim maestralnim nastupima Srbija je često ostvarivala izvanredne uspjehe na velikim natjecanjima i Miloša se općenito smatra jednim od najboljih košarkaša koje je Europa ikad dala. 

Tek sada, s 30 godina, Teodosić se odlučio okušati u najjačoj ligi svijeta, a sudeći po njegovom debitantskom nastupu u dresu Clippersa koji se dogodio noćas na Havajima, NBA će njegovim dolaskom biti na velikom dobitku. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

LA Clippersi su ovog ljeta ostali bez svog dugogodišnjeg razigravača Chrisa Paula, no navijači Clippersa čini se, nemaju prevelikog razloga za brigu. 

Iako je iz igre šutirao katastrofalno (0-5), a jedini poen ubacio je s linije slobodnih bacanja, Teo je fantastično razigravao suigrače, upisavši osam asistencija za 24 minute.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, ono što statistika ne pokazuje jest atmosfera na terenu kad je Teodosić igrao: letjele su asistencije, publika je skakala sa sjedišta, a klupa Clippersa bila je ekstatična.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nema sumnje da će se Teodosić sjajno uklopiti u momčad Clippersa. Iako se radi o izuzetno niskom playu s ograničenim šutom, najveća snaga Clippersa već neko vrijeme su njihovi visoki i snažni centri - DeAndre Jordan i Blake Griffin. Što se tiče šuta izvana, Clippersi su tu pokriveni s Lou Williamsom i Patrickom Beverlyjem, a ove godine roster su pojačali i talijanskim šuterom Danilom Gallinarijem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo