[VIDEO] TE NOĆI BOG OSOBNO SPUSTIO SE U VELIKOG KOBEJA BRYANTA: / Na današnji dan dogodilo se čudo u Staples Centeru

Image
Foto: Screenshot: Facebook

Magija na djelu Kobea Bryanta

1.5.2020.
7:45
Screenshot: Facebook
VOYO logo

Službena NBA liga je na svom Facebook profilu objavila onu epsku utakmicu tragično preminulog košarkaškog virtuoza Kobeja Bryanta, po mnogima jednog od najboljih igrača svih vremena, čovjeka koji je svojom igrom bio najbliže košarkaškom savršenstvu Michaela Jordana.

Image
OVO ĆE RASTOPITI I NAJTVRĐA SRCA: /

Supruga Kobea Bryanta emotivno obilježila godišnjicu braka

Image
OVO ĆE RASTOPITI I NAJTVRĐA SRCA: /

Supruga Kobea Bryanta emotivno obilježila godišnjicu braka

Prvo susret odveo u produžetak

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na današnji dan 2006. godine, u 1. krugu playoffa zapadne konferencije, susreli su se LA Lakersi i Phoenix Sunsi, a Bryant je utakmicu odveo u produžetak nevjerojatnim potezom, kad je u posljednjoj sekundi, iz teške situacije praktički ispod koša, zabio a zatim u produžetku sam srušio Phoenix u četvrtoj utakmici serije...

Nevjerojatno, ali Lakersi su 12.6 sekundi prije kraja gubili 90:85. Lamar Odom je izveo loptu iz auta, a Parker zabio brzu tricu. Nakon minute odmora, Steve Nash spetljao se, izgubio loptu, a Lakersi su potegli kontru, lopta je došla do Kobea koji po desnoj strani u naletu prvo fintira, a onda i majstorski zabija za ludnicu u Staples Centeru...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A onda i zabio za pobjedu

A u produžetku drama. Minutu i 38 prije kraja produžetka, Sunsi su imali vodstvo 95:92. Odom je zabio koš faul, a nakon toga i zabio slobodno bacanje za izjednačenje 95:95. Publika je u tom trenutku bila na nogama. Nash je 50.2 sekundi prije kraja zabio tricu za 98:95, a Odom je na drugoj strani promašio polaganje.

Tada je stvar u svoje ruke uzeo Bryant, nakon jednog solo prodora zabio za minus jedan 11.7 prije kraja, a onda je dosuđena ničija lopta, koju su nakon podbacivanja uzeli Lakersi, a Bryant preko dvojice zabio za ekstazu navijača Lakersa. Pogledajte i sami kako je to izgledalo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo