Srbija pobijedila europske prvake i izborila veliko finale sa SAD-om!

Kosarkasi Srbije izborili su finale SP-a u kosarci protiv SAD-a. U polufinalnom srazu protiv Francuske pobijedili su rezultatom 90:85.

12.9.2014.
23:52
VOYO logo

Od samog pocetka susreta Srbija je uzela stvar u svoje ruke i fantasticnom igrom dala naslutiti kako ce ovaj dvoboj zavrsiti. Odlicnom igrom u obrani i napadu prvu cetvrtinu su dobili s 21:15.

Francuzi su u drugoj cetvrtini pokusali parirati susjedima, ali to je bio samo jalov pokusaj. Milos Teodosic, Nenad Krstic i drustvo su nastavili gaziti Francuze, te su na poluvrijeme Srbi otisli s plus 14 razlike (46:32).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U trecoj cetvrtini Srbija je uspijela odrzavati prednost, ali posljednja cetvrtina je donijela pravu dramu. Francuska je u potpunosti uspijela istopiti zaostatak od 15 poena, 17.7 sekundi prije kraja je dosla na samo - 2 (82:84), ali iskusna reprezentacija Srbije je znala sacuvati prednost. Simonovic je sekundu prije kraja iz slobodnih bacanja postavio konacnih 90:85.

Najbolji u redovima pobjednika bio je Teodosic s 24 poena, Bogdanovic je dodao 13 ubacaja. U redovima porazenih maestralnu partiju pruzio je Batum ubacivsi 35 poena. Uz njega, iskazao se i Heurtel s 12 poena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo