SUPRUGA KOBEA BRYANTA RASPLAKALA MILIJUNE DILJEM SVIJETA: / Otkrila što joj je Kobe govorio svakog jutra; Ovo dira ravno u srce

Image
Foto: Vannesa Bryant: Instagram

'Moj najbolji prijatelj, najbolji tata... Jako mi fališ i ono kada mi kažeš 'dobro jutro, kraljice-princezo'

6.2.2020.
8:31
Vannesa Bryant: Instagram
VOYO logo

Supruga jednog od najvećih košarkaša svih vremena, tragično poginulog Kobea Bryanta (41), 37-godišnja Vanessa Bryant, postala je vrlo aktivna na Instagramu na kojem odaje počast tragično preminulom suprugu i 13-godišnjoj kćeri Ganni Onore Bryant, odmilja zvanoj Gigi. Helikopterska nesreća u Calabasasu u Kaliforniji prije 11 dana, u kojoj je uz spomenute poginulo još sedam ljudi, šokirala je svijet.

Image
AMERIKA BRUJI O POTHVATU KOJEG SU NAPRAVILI JOKIĆ I DRUŠTVO: /

Ni Bojan Bogdanović nije vjerovao kako je završilo

Image
AMERIKA BRUJI O POTHVATU KOJEG SU NAPRAVILI JOKIĆ I DRUŠTVO: /

Ni Bojan Bogdanović nije vjerovao kako je završilo

Kobe iza sebe ostavio neutješnu suprugu Vanessu i tri kćeri

JESTE LI VIDJELI OVU LUDOST? Ovo je jedan od najlegendarnijih trenutaka Kobea ikad; Besmrtni nije niti trepnuo, kao da nije s ovog svijeta

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SVE O TRAGIČNOJ POGIBIJI KOBEA BRYANTA, 13-GODIŠNJE KĆERI GIGI KAO I JOŠ SEDMERO OSOBA MOŽETE ČITATI - OVDJE.

Kobe je iza sebe ostavio neutješnu suprugu Vanessu i tri kćeri Nataliju, Biancu, kao i najmlađu Capri Kobe. Iako je nekoliko dana šutjela i pokušavala doći k sebi od šoka, tragedije koju je doživjela, Vanessa je zatim otključala Instagram profil na kojem sad gotovo svakodnevno odaje počast najbližima koje je prerano izgubila i to na tako tragičan način.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zadnju objavu Vanessa je posvetila isključivo suprugu s kojim je provela 20 godina, a pritom je otkrila što joj najviše fali otkad ga nema.

"Moj najbolji prijatelj, najbolji tata... Jako mi fališ i ono kada mi kažeš 'dobro jutro, kraljice-princezo'", napisala je Vanessa te ponovno rastužila brojne obožavatelje diljem svijeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, ljubav između Kobea i Vanesse započela je odmah nakon što su se upoznali u studenom 1999. godine. On je imao 21, a ona 17 godina. Kobe i Vannesa imali su mnoštvo turbulentnih perioda u svom braku koji je trajao 19 godina, a prije toga su još dvije godine bili u vezi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zaručili su se šest mjeseci nakon toga, a vjenčali 2001. godine. U braku su dobili četiri kćeri: Nataliju, Giannu, Bianku i Capri, a najmlađa od njih rođena je u lipnju prošle godine. Unatoč svjetskoj slavi svog tragično preminulog supruga, Vanessa je u 20 godina braka vodila život skriven od javnosti.

Bila uz njega do kraja, prošla kroz sve turbulencije

Prije tragične smrti Kobea Bryanta, on i supruga Vanessa stajali su jedan uz druge kroz legendarnu košarkašku karijeru koja uključuje osvojenih pet NBA prvenstava, ali i protivljenje njenih roditelja njihovoj vezi, kad je ona imala 17 a on 20 godina, piše o tome nzherald.co.nz, kao i njegovu nevjeru, slučaj seksualnog napada za koji je bio osumnjičen, i umalo razvod.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ironično je da je njihova turbulentna veza započela s prvim izlaskom u Disneyland, piše spomenuti portal. U srpnju 2003. šerif okruga Eagle uhitio je Bryanta zbog sumnje za silovanje 19-godišnjakinje zaposlenice hotela Katelyn Faber. Kobe se je nalazio u hotelu "The Lodge and Spa at Cordillera", gdje se je oporavljao od ozljede koljena. Katelyn Faber optužila je Bryanta da ju je silovao u hotelskoj sobi noć prije njegove operacije. Bryant je priznao da je imao spolni odnos sa ženom koja ga je tužila, no odbacio je optužbu za silovanje, ustvrdivši kako je mislio da su oboje pristali na odnos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slučaj koji mu je naštetio

Optužbe su u javnosti narušile njegovu reptuaciju "dobrog dečka", a njegovi ugovori s Nutellom i McDonald'som su prekinuti. Prodaja dresova s njegovim imenom značajno je pala u odnosu na prošle godine. Međutim, u rujnu 2004. optužnica za silovanje je odbačena zbog toga što je Katelyn Faber odbila svjedočiti na sudu. Razlog tome je navela da nije u stanju proći težak i bolan proces suđenja. Tako je sud odbacio optužbe, na oduševljenje svih navijača LA Lakersa koji su često na tribinama sjedili s transparentima sadržaja "Kobe nije kriv" i slično...

Bryant je već NBA zvijezda do trenutka kada je prvi put uočio prelijepu 17-godišnju latinoamerikanku koja je nastupila u glazbenom spotu za rap grupu koju vodi Snoop Dogg Tha Eastsidaz. U Philadelphiji je, svom rodnom gradu, Kobe završio izvanrednu košarkašku srednjoškolsku karijeru koja ga lansirala odmah u profesionalne vode, preko sveučilišta i NCAA košarke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Galerija

Neslaganje Kobea s roditeljima

Isprva su se Vanessini prijatelji borili s povjerenjem da je osvojila srce košarkaške zvijezde, ali kad je napunila 18 godina i Bryant je najavio vjenčanje, ona je toliko bila u fokusu da je imala problema s učenjem. U spotu Snoop Dogga i Tha Eastsidaza, ona je odjevena u srebrni bikini i sjedi u kabrioletu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samo šest mjeseci kasnije, u svibnju 2000. zaručili su se, a oženili 2001., prije nego što je ona završila srednju školu "Marina High School". Vjenčanje se održalo 18. travnja 2001. u mjestašcu Dana Point. No, njegovi roditelji nisu bili na vjenčanju, navodno, jer su smatrali da su oboje premladi za brak, ali i zato što ona nije Afroamerikanka, već meksičko-irskog podrijetla. To je rezultiralo neslaganjem s njegovim roditeljima, s kojima gotovo dvije godine nije pričao. Dana 19. siječnja 2003. rodila mu se kćerka Natalia Diamante Bryant. Njezino rođenje bilo je glavni razlog pomirbe Bryanta s roditeljima.

Vannesa u proljeće 2005. doživjela pobačaj

Njegova žena je u proljeće 2005. doživjela pobačaj zbog ektopične trudnoće. 1. svibnja 2006. dobio je drugu kćerku Giannu Mariu-Onore Bryant.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na kraju, unatoč svemu, svim problemima koje su imali u braku, ostali su zajedno, a prema pisanju američkih medija da se iščitati da se Kobe, nakon umirovljenja 2016., u potpunosti posvetio obitelji. Natalia, Bianca i Gigi, a kasnije i Capri Kobe, kao i supruzi i svom najvećem osloncu Vannesi.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo