SKANDALOZAN TRANSPARENT / Žestoki sukob među navijačima Partizana zbog Kukoča i Rađe

Image
Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Slavni hrvatski dvojac te po mnogima jedni od najboljih europskih košarkaša svih vremena razlog su velikog raskola među Grobarima

13.4.2024.
9:48
Matija Habljak/PIXSELL
VOYO logo

U beogradskoj Areni na utakmici Eurolige između Partizana i Valencije (79-66) su navijači domaće momčadi, poznati pod imenom Grobari, podignuli transparent te počeli vikati protiv Dine Rađe, a nedugo nakon toga i protiv Tonija Kukoča.

Image
U BEOGRADU /

Kukoč i Rađa posebni gosti Partizana; Obradović: 'Veliki igrači, veliki ljudi'

Image
U BEOGRADU /

Kukoč i Rađa posebni gosti Partizana; Obradović: 'Veliki igrači, veliki ljudi'

Slavni hrvatski dvojac te po mnogima jedni od najboljih europskih košarkaša svih vremena, nedavno je gostovao u Beogradu gdje ih je velika većina dočekala pljeskom, no sada su ultrasi Grobara istaknuli poruku:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Klub pripada onima što od njega žive, ne kretenima koji se atmosferi dive. A mi se nikada nećemo praviti fini, prema Ustašama što beže sa postolja u Atini", pisalo je nakon čega je krenulo skandiranje 'Dino Rađa p**** ustaška', a nakon nekog vremena isto je 'dobio' i Toni Kukoč.

Ostatak dvorane je na to odgovorio glasnim zvižducima te skandiranjem 'Cigani, cigani'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O svemu se oglasio i Partizan koji se ogradio od spomenutog incidenta.

"KK Partizan ovim putem želi istaknuti nerazumijevanje određenih događanja i neslaganje s pojedinim postupcima kojima smo večeras svjedočili. Iako su svi svjesni da je heterogenost u razmišljanju i stavovima po različitim pitanjima nešto što karakterizira navijače Partizana, klub se ograđuje od svih uvreda koje su izrečene tijekom večerašnje utakmice, a različitih strana Arene. Također, Klub ne razumije neodgovoran ispad i paljenje baklji u dvorani koji će sigurno dovesti do oštre kazne i uniziti ugled Partizana za koji smo se zajedno borili", stoji u priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo