OGLAS

bivši kapetan reprezentacije / Stojko Vranković novi je predsjednik HKS-a: 'Ne mogu reći da mi nije proradio adrenalin'

Image
Foto: Borna Filic/PIXSELL

'Ne mogu reći da nije proradio adrenalin kada sam izabran, jer biti igrač, kapetan reprezentacije i sada predsjednik je za mene velika čast ali i obveza', rekao je Vranković

19.11.2016.
15:57
Borna Filic/PIXSELL
VOYO logo

Bivši igrač i kapetan hrvatske košarkaške reprezentacije Stojko Vranković (52) u subotu je na izvanrednom Saboru HKS-a održanom u zagrebačkom Muzeju Mimara izabran za novog predsjednika HKS-a.

"Ne mogu reći da nije proradio adrenalin kada sam izabran, jer biti igrač, kapetan reprezentacije i sada predsjednik je za mene velika čast ali i obveza. U zadnjih desetak dana sam obišao županijske saveze i vidio kako ima i dobrih stvari, ali i problema. Košarka je kolektivni sport i samo ako budemo svi skupa, možemo ostvariti cilj. A on je ojačati ligu i ulagati u mlade, educirati trenere, svesti drugu ligu na jedinstvenu, zatim oformiti hrvatsko kadetsko prvenstvo, a jedan od ciljeva je i nastaviti dobru suradnju s FIBA-om i ABA ligom. Kako bi financijski ojačali savez moramo poraditi i na marketinškom planu", izjavio je nakon izbora Stojko Vranković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vranković je predložio i novi Upravni odbor HKS-a u kojem će biti: Danira Bilić, Zdravko Rupnik, Mladen Veber, Robert Škifić, Boris Skroče, Renato Martinko, Domagoj Čavlović, Nikola Rukavina, Stipo Grgić i Željko Dorić.

Vranković je na mjestu predsjednika HKS-a naslijedio Ivana Šukera koji je u dva navrata vodio savez, a zadnji mandat mu je trajao 16 mjeseci i ranije je najavio da se neće kandidirati. Dosadašnji predsjednici HKS-a bili su i Boris Lalić, Anton Kovačev i Damir Skansi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu
Dosje Jarak
Hell's kitchen
Obiteljske tajne
Bicemo prvaci sveta
default_cta
Poseta
Love Island: All stars
San snova
Šetnja s lavom
Moj pas Marmaduke
default_cta
Megadance
Vozi moj auto
Maša i medvjed
Ljubavna zamka
U klinču
default_cta
Savršene majke
Lijek za život
VOYO logo