KOMENTIRAO GA I POPOVICH / Što će biti s mladim Hrvatom u NBA-u? Odigrao je odlično za Spurse, ali Amerikanci su detektirali nešto loše

Image

U prve ga dvije pripremne utakmice Popovich ga nije previše koristio, ali sada mu je dao šansu

9.10.2021.
9:38
VOYO logo

Hrvatski košarkaš Luka Šamanić upisao je u nepunih 15 minuta 11 koševa, 4 skoka i 1 blokadu za San Antonio Spurse u pripremnoj utakmici NBA lige protiv Miamija, koju su izgubili 105-109.

Spurse je predvodio Keldon Johnson sa 23 poena, dok su kod Miamija najefikasniji bili Max Strus sa 28 i Tyler Herro sa 26 koševa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Legendarni trener Spursa, Gregg Popovich, u prve ga dvije pripremne utakmice nije previše koristio, ali sada mu je dao šansu u prvoj petorci i koristio ga je u ključnim minutama na parketu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Postoji problem

"Želim da dobije samopouzdanja, da malo duže osjeti teren i igra. Dosad nije puno igrao pa je kod njega stvar u samopouzdanju i razumijevanju, što je potrebno za biti NBA igrač", izjavio je to Popovich o Šamaniću, ali nažalost Amerikanci nisu baš pretjerano zadovoljni igrom Hrvata.

Američki novinar i stručnjak za NBA, Jeje Gomez, detektirao je potencijalni problem sa Šamanićem. On misli kako postoji velika razlika u Šamanićevoj izvedbi u ključnim minutama i takozvanom "garbage timeu", odnosno nebitnim minutama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Problem je u tome što će se vjerojatno morati dokazati u nebitnim minutama da bi se izborio za mjesto u rotaciji", piše tako američki novinar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neki pak tvrde kako je Šamanić često bio izvan pozicije i da je djelovao umorno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo