STIGLA SLUŽBENA POTVRDA: / Hrvatski dragulj nastavlja karijeru u Srbiji!

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Jedan od najvećih talenata hrvatske košarke Ivica Zubac (18) potpisao je ugovor sa srpskim Mega Leksom, klubom čije je sjedište u Beogradu, a domaće utakmice igra u Sremskoj Mitrovici.

16.2.2016.
18:26
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Zubac je prije nekoliko tjedana izazvao sukob između dva zagrebačka kluba. Zbog neisplaćenih je obveza zatražio raskid ugovora s Cibonom i odlučio preći u Cedevitu. Arbitraža Hrvatskog košarkaškog saveza presudila je, međutim, da 211 centimetara visoki centar ostaje član Cibone.

Opcija odlaska u NBA

U stari dres se, ipak, nije želio vratiti pa ga je Cibona pristala prodati Mega Leksu, klubu koji je pod kontrolom Zupčeva menadžera Miška Ražnatovića. Beogradski je klub u utorak navečer potvrdio transfer, uz opasku da je mladi košarkaš potpisao višegodišnji ugovor. Ražnatović je na Twitteru otišao korak dalje, otkrivši da je Zubac potpisao do kraja sezone 2017/18, s time da će na ljeto ove i sljedeće godine imati opciju odlaska u NBA ligu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zubac je ove sezone za Cibonu odigrao pet utakmica u regionalnoj ABA ligi, uz prosjek od 6,8 koševa i tri skoka po utakmici. Lani je, pak, bio jedan od glavnih aduta hrvatske U-19 reprezentacije na putu do srebra na Svjetskom prvenstvu: bio je na prosjeku od 17,6 poena i 7,9 skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo