'Znam da me zbog ovog transfera mnogi mrze'

U srijedu je 38-godišnji Steve Nash službeno predstavljen u svom novom klubu, Los Angeles Lakersima. Smješkao se fotoreporterima pokazujući novi dres s brojem 10.

12.7.2012.
13:15
VOYO logo

"Biti ovdje je nešto stvarno posebno, ali i iznenađujuće za mene. Ovaj dres je ipak nešto posebno. Bio je poseban i dok sam igrao protiv ljudi koji su nosili taj dres", rekao je Nash i dodao:

"Ovo je uvijek bila liga velikih iznenađenja. Nikada ne bi rekao da ću igrati čak 19 godina, kao što nikada ne bih rekao da ću biti ovdje u Los Angelesu", rekao je čovjek koji je svih tih 19 godina, u Dallasu i Phoenixu, zapravo za prvi cilj imao srušiti Lakerse.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znam da me zbog ovog transfera mnogi mrze u Phoenixu. Zadnjih desetljeća su Lakersi klub koji se mrzi u Phoenixu. No, mislim da sam igrao dovoljno dugo u ligi da sada mogu izabrati ono što je najbolje za moju obitelj i mene. Isto tako, uvijek sam u Phoenixu davao cijelog sebe i bio dio tog kluba. Makar, prvenstveno, ipak činim sve da ne razočaram svoju obitelj i njima želim priuštiti ono najbolje. Ovo je bila najbolja opcija i ako se netko u svemu vidi povrijeđenim iskreno mi je žao."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O novom klubu je poručio:

"Plan je jasan i vrlo intrigantan. Nadam se lijepim danima u Lakersima", poručio je Nash.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo