NOVI UDARAC ZA SLAVNOG GREGGA POPOVICHA / Jedna od najvećih NBA zvijezda otkazala nastup u Tokiju na OI: 'Bila je to teška odluka'

Image
Foto: Profimedia

Nakon LeBrona Jamesa te Anthonyja Davisa i Stephen Curry otkazao nastup na OI

12.7.2021.
22:34
Profimedia
VOYO logo

Nakon što su zvijezde LA Lakersa LeBron James i Anthony Davis objavili da neće nastupiti za američku košarkašku reprezentaciju na OI u Tokiju, to je učinio i dvostruki MVP lige i zvijezda Golden State Warriorsa Stephen Curry (33), objavili su američki mediji.

Image
SENZACIJA SVIH SENZACIJA /

Nigerija je pobijedila moćni američki Dream Team: Možemo komotno zapjevati od Gibonnija onu 'Možda i dogodi se čudo'

Image
SENZACIJA SVIH SENZACIJA /

Nigerija je pobijedila moćni američki Dream Team: Možemo komotno zapjevati od Gibonnija onu 'Možda i dogodi se čudo'

'Puno mi znači odmor nakon NBA sezone'

"Bila je to teška odluka, prilikom čega sam uzeo u obzir moje godine, kako se osjećam fizički i psihički nakon naporne i zgusnute sezone. Meni puno znači odmor nakon NBA sezone, sada sam s obitelji, uživam u golfu i siguran sam da sam donio ispravnu odluku. Dečkima koji idu na OI u Tokio želim sve najbolje i da osvoje zlatnu medalju", izjavio je Curry, koji je tri puta bio prvak NBA lige sa Golden Stateom (2015, 2017, 2018), ali nikad u karijeri nije zaigrao na OI.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim LeBrona Jamesa, Anthonyja Davisa, Stephena Currya, u Tokiju neće biti niti zvijezde LA Clippersa Kawhija Leonarda, koji je u doigravanju zaradio ozljedu koljena. 

SAD šokantno izgubio od Nigerije

Tako američki izbornik, po mnogima najbolji NBA trener svih vremena, slavni Gregg Popovich, trener San Antonio Spursa, ponovno ima problema s otkazima najboljih američkih košarkaša, što mu se dogodilo i na SP 2019., kada su bili tek sedmi. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije par dana američka košarkaška reprezentacija iznenađujuće je izgubila pripremnu utakmicu protiv Nigerije sa 87:90 u Las Vegasu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trenutno izbornik Gregg Popovich ima na raspolaganju devet košarkaša koji će ići na OI, a to su Bam Adebayo (Miami Heat), Bradley Beal (Washington Wizards), Kevin Durant (Brooklyn Nets), Jerami Grant (Detroit Pistons), Draymond Green (Golden State Warriors), Zach LaVine (Chicago Bulls), Damian Lillard (Portland Trailblazers), Kevin Love (Cleveland Cavaliers) i Jayson Tatum (Boston Celtics).

Čekaju se finalisti

Amerikanci se pripremaju u Las Vegasu i uoči OI trebali bi odigrati pet pripremnih utakmica, pa je sa putnicima za Tokio i sedam pričuvnih igrača. Nakon završetka finala doigravanja NBA lige reprezentaciji će se priključiti Devin Booker (Phoenix Suns), Jrue Holiday (Milwaukee Bucks) i Khris Middleton (Milwaukee Bucks). 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pratite Olimpijske igre na Eurosportu u sklopu PLAY Premium proširenog plana.

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo