EUROBASKET / Srpski mediji slavili ispadanje Hrvatske pa ih šokirala njihova reprezentacija: 'Bolje da sam ispao iz majčinih ruku na rođenju'

Image
Foto: profimedia.hr

Hrvatska i Srbija tako svoj put na ovogodišnjem Eurobasketu završavaju u osmini finala

12.9.2022.
9:39
profimedia.hr
VOYO logo

Hrvatska muška košarkaška reprezentacija nije se uspjela plasirati u četvrtfinale EuroBasketa, uspješnija je u osmini finala u Berlinu bila Finska konačnim rezultatom 94-86. Izabranici Damira Mulaomerovića nisu uspjeli zaustaviti sjajnog Laurija Markkanena koji je ubacio 43 koša i dodao 9 skokova.

Finci će u četvrtfinalu igrati protiv Španjolske, dok je Hrvatska treći put zaredom ispala s EuroBasketa u osmini finala. Srpski mediji su reagirali na poraz hrvatskih košarkaša protiv Finske, a evo što kažu njihovi mediji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
PONOVNO PORAZ /

Kraj za Bogdanovića i društvo: Hrvatska porazom od Finske ispala s Eurobasketa

Image
PONOVNO PORAZ /

Kraj za Bogdanovića i društvo: Hrvatska porazom od Finske ispala s Eurobasketa

Informer donosi naslov: “Hrvatski izbornik podnio ostavku, šokantna odluka Hrvata nakon ispadanja s turnira”. Telegraf piše kako je ovo bolan poraz: “Hrvati eliminirani, ovo je još jedan bolan poraz za Hrvatsku”. Kurir se prisjeća kalkuliranja Hrvatske u posljednjem susretu kako bi se izborio "lakši" ždrijeb: “Hrvatskoj se namještanje obilo o glavu! ispali s Europskog prvenstva: Košarkaško prokletstvo kockastih se nastavlja, jedan Finac ih je uništio!”. Blic Sport ističe najboljeg pojedinca susreta: “Markkanen i Finska izrešetali Hrvate za četvrtfinale Eurobasketa”. B92 piše vrlo kratko i jasno: “Markkanen poslao Hrvate kući”.

Dosta neočekivano

Nakon ispadanja Hrvatske u nešto kasnije terminu ispala je i Srbija koja je poražena protiv Italije također 94-86. Heroj Italije je bio Marco Spiess s 22 koša, 21 je dodao Nicolo Melli, a 19 Simone Fontecchio, dok Srbiji nije bilo dovoljno 32 ubačaja i 13 skokova Nikole Jokića te 16 poena i 8 asistencija Vasilija Micića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Italija će tako u četvrtfinalu u srijedu igrati protiv Francuske. Navijači nisu krili razočarenje nakon neočekivanog poraza njihove reprezentacije: "Sramota me što sam gledao" - "Zemlju košarke počastila zamlja nogometa"

https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/8cd2d162-3269-11ed-9fa9-c2dc9383295a/original

Nije sve tako crno, jedan navijač kaže kako je bolje da su ispali protiv Italije nego Hrvatske: "Bolje od Italije nego od Hrvatske da ispadnu". Našao se i jedan komentar koji kaže: "Hahahahah, a nama ste se smijali", kaže jedan navijač Hrvatske. Navijači su jako razočarani a jedan komentar to potvrđuje: "Bolje da sam iz majčinih ruku ispao na rođenju nego ovako da ispadnemo..."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/8cd5591e-3269-11ed-9ec9-c2dc9383295a/original

Hrvatska i Srbija tako svoj put na ovogodišnjem Eurobasketu završavaju u osmini finala, a obje su reprezentacije poražene istim rezultatima od svojih protivnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo