SRBI SE RUGAJU: / 'Ovo je fotografija koja pokazuje svu besmislenost sudjelovanja Hrvatske na velikim turnirima'

Image
Foto: AFP
11.9.2017.
22:28
AFP
VOYO logo

U pitanju je fotografija na kojoj se nalaze dvojica Bogdanovića, na njenoj lijevoj strani Srbin Bogdan, desno od njega Hrvat Bojan.

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Serbia's shooting guard Bogdan Bogdanovic (L) and Croatia's shooting guard Bojan Bogdanovic walk during a Men's quarter final basketball match between Serbia and Croatia at the Carioca Arena 1 in Rio de Janeiro on August 17, 2016 during the Rio 2016 Olympic Games. / AFP PHOTO / Andrej ISAKOVIC

Ista je fotografija ponovno u središtu zanimanja dijela javnosti, no s fotomontažom i izrugivanjem na račun hrvatskog košarkaša i hrvatske košarke. Nakon što je dio srpske scene već prokomentirao ispadanje reprezentacije koju vodi Aleksandar Petrović i pritom se, poput , narugali mentalitetu hrvatskih igrača, stiže fotomontaža kao nastavak na priču.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
SRPSKI NACIONALIST I BIVŠI KOŠARKAŠ ANALIZIRAO HRVATSKU: /

'Hrvati su neugodno izenađenje, nemaju mentalitet kao Srbi'

Lijeva strana fotografije vrlo je dobro poznata, samo sad na njenoj desnoj strani stoji u odijelo obučeni i s putnom torbom u rukama Hrvat Bogdanović koji je, po eliminaciji s Eurobasketa, spreman na put kući.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Fotografija koja pokazuje svu besmislenost sudjelovanja košarkaške reprezentacije Hrvatske na velikim natjecanjima“, stoji u njenom potpisu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo