Srbi se poklonili hrvatskom geniju koji odlazi u SAD?

Najveća nada hrvatske košarke Dario Šarić će se, prema riječima njegovog agenta Miodraga Ražnatovića i pisanju srpskih medija, prijaviti za naredni NBA draft.

26.4.2014.
11:59
VOYO logo

U sjeni veličanstvene pobjede Cedevite nad Partizanom, sa kojom će hrvatska košarka uz hrvatsko finale usred Beograda imati, uz Cibonu, i još jednog predstavnika u Europi, odigrao se novi moment oko odlaska Darija Šarića na NBA draft u Ameriku.

Naime, Final Four u Beogradu pohode i brojni američki skauti koji su u prvom redu došli vidjeti "najvećeg bisera jadranske košarke", kako mu tepaju srbijanski mediji. Njihovu nervozu oko Šarićevog odlaska u SAD pojačavaju i informacije o zainteresiranosti najvećih europskih klubova za njega koje svake minute dolaze u Beograd.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/cV1VAv17ZBs

Iako je njegov otac Predrag Šarić u nedavnom intervjuu za Sportski.net kazao da "on svoga sina neće dati nigdje", riječi Darijevog agenta Miodraga "Miška" Ražnatovića govore drugačije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Suviše je rano pričati o svemu tome. Ali jedno je zasad sigurno. Dario se još nije prijavio za draft, ali najvjerojatnije ćemo to napraviti", kazao je Ražnatović.

Kako bilo, posljednji rok za prijavu na ovogodišnji NBA draft je nedjelja i biti će interesantno vidjeti hoće li Hrvatska tamo imati i svoga najvećeg talenta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Hotel Beograd
Otok iskušenja
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Hell's kitchen
Versailles
Trumbo
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Vlakovi
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo