'SRAMOTNO, PONIŽAVAJUĆE, ODVRATNO': / Frustrirani trener Pistonsa propisno izvrijeđao svoje igrače

Image

Detroit je s čak 31 razlike izgubio u gostima od Chicago Bullsa (82:113), a trener Pistonsa Stan van Gundy nije birao riječi opisujući igru svoje momčadi.

20.12.2016.
9:18
VOYO logo

"Sramotno, neprofesionalno, odvratno, ponižavajuće. Uključujući i mene", izjavio je Van Gundy čijoj momčadi nije pomogao ni zajednički sastanak nakon prošlog poraza protiv Indiane.

"Sastanak? Možete misliti... Lako je pričati, treba se pokazati na terenu", dodao je frustrirani trener Pistonsa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mijenja cijelu petorku

Njegova momčad čak i ne stoji tako loše u Istočnoj konferenciji, deseta je, s istim brojem pobjeda kao i šestoplasirani Knicksi. Možda će ove riječi pomoći Detroitu da se trgne. Pogotovo u obrani, jer Pistonsi su u zadnje tri utakmice primili čak 340 poena.

Van Gundy je za sljedeću utakmicu, onu protiv Memphisa, najavio potpunu promjenu prve petorke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Westbrookovih 46 nije bilo dovoljno, Adams zakasnio djelić sekunde

Iako je Russell Westbrook još jednom imao impresivan učinak od 46 poena, 11 skokova i sedam asistencija, to nije bilo dovoljno za pobjedu Oklahome protiv Atlante. Slavili su gosti 110:108, nakon što je zakucavanje Stevena Adamsa došlo trenutak prekasno pa Thunderi nisu uspjeli izboriti produžetak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kod gostiju, Dennis Schröder zabio je 31, a Paul Millsap 30 poena, uključujući i pobjednički koš 12 sekundi prije kraja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Indiana slavila košem 0,9 sekundi prije kraja

Uzbudljivo je bilo na utakmici Indiane i Washingtona u kojoj su slavili domaćini 107:105 košem Thaddeusa Younga 0,9 sekundi prije kraja. Posljednja akcija 4,6 sekundi prije kraja nije se odigrala po dogovoru, ali Pacersi ne žale što lopta nije završila u rukama njihovog najboljeg igrača Paula Georgea (27 poena, 9 skokova). Jeff Teague dodao je 23, a Young 12 poena i 11 skokova.

Kod gostiju, najučinkovitiji je bio Bradley Beal s 22 poena, ali je promašio tricu za pobjedu Wizardsa u zadnjoj akciji. Poljski centar Marcin Gortat ubacio je 21 poen i imao 13 skokova, John Wall zabio je 19.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Minnesotini klinci rasturaju

Minnesota je nadigrala Phoenix 115-108 uz 28 poena i 15 skokova Karl-Anthonyja Townsa, Andrew Wiggins dodao je 26, a Zach LaVine 23 poena za prvu pobjedu Wolvesa kod kuće od 17. studenog, ukupno osmu u sezoni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Minnesota uistinu ima perspektivnu momčad, po prvi put u povijesti NBA lige trojica 21-godišnjaka, gore spomenutih igrača, imaju prosjek od najmanje 20 poena po utakmici.

Kod gostiju, Eric Bledsoe je zabio 27, Brandon Knight 21 i Devin Booker 18 poena. Sunsi su izgubili i treću utakmicu za redom. Dragan Bender nije ulazio u igru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jokiću nedostajala asistencija za "triple-double"

Dallas je i dalje na dnu Zapadne konferencije, Mavericksi su poraženi u Denveru 107:117. Najveće zasluge za to idu srpskom centru Nikoli Jokiću kojemu je jedna asistencija nedostajala za prvi "triple-double" u karijeri. Imao je 27 poena, 15 skokova i 9 asista.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mavericksi su i dalje bez ozlijeđenih Dirka Nowitzkog i Andrewa Boguta koji bi se u momčad trebali vratiti početkom 2017.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I na kraju, loše vijesti za Clipperse, Blake Griffin mora na manju operaciju koljena i morat će pauzirati tri do šest tjedana.

Rezultati:

Denver - Dallas 117:107

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Indiana - Washington 107:105

Chicago - Detroit 113:82

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oklahoma - Atlanta 108:110

Minnesota - Phoenix 115:108

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo