SPASIO KLUB OD KATASTROFE PA SE POSVE OTVORIO: / 'Hrvatski su suci najgori'

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Cedevitin Amerikanac bio je prilično otvoren kada je pričao o hrvatskim sucima

22.5.2019.
10:31
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Cibona i Cedevita u srijedu će od 20.30 otvoriti finalnu seriju za prvaka Hrvatske. Prve dvije igrat će se u Draženovu domu nakon kojeg serija seli u Dom sportova, a igra se prvi put do četiri pobjede.

"To je finale i moramo izaći na teren i igrati čvrsto. Sve ovisi o nama. Moramo odraditi stvari u obrani i u napadu i onda bismo trebali doći do naslova", poručio je Jacob Pullen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

"Svaka utakmica ovisi o tome kako igramo. Svaka je serija teška i nitko ne odustaje. Protiv Zadra mi smo imali vodstvo 2-0, potom su Zadrani pobijedili u dvije utakmice, a onda smo mi došli do pobjede u posljednjoj utakmici."

Upravo njegovom zaslugom jer da ona trica s osam metara gotovo sa sirenom nije ušla, to bi za Cedevitu bila katastrofa. Kao što su za njega i - hrvatski suci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znam da nije dobro pričati o sucima i inače to ne volim raditi, ali kroz proteklih nekoliko tjedana shvatio sam da Cedevita u Hrvatskoj ima prilično loš tretman kod sudaca. Nama Amerikancima inače nije lako u Europi jer često sa sucima izvlačimo deblji kraj, ali suci u Hrvatskoj definitivno su najgori", završio je najbolji Cedevitin igrač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo