SERIJA INCIDENATA / Šokantne vijesti iz Srbije. Bivši reprezentativac prebio taksista, ukrao mu auto i onda izazvao kaos u vrtiću

Image
Foto: Profimedia

Do sukoba je navodno došlo zbog toga što je taksist zamolio Labovića da se pridržava epidemioloških mjera

7.12.2021.
18:02
Profimedia
VOYO logo

Šokantne, pa čak pomalo i bizarne vijesti stižu iz Srbije. Naime, tamošnji mediji izvještavaju kako je nekadašnji srpski košarkaški reprezentativac, Dragan Labović, izazvao veliki incident u Beogradu.

Kako tvrde Blic i Kurir, Labović je prvo napao i pretukao taksista, zatim mu je oteo automobil i novac, a onda se odvezao do dječjeg vrtića "Veseljko" u Železniku u kojem radi njegova majka. Tamo je, kako pišu, također izazvao kaos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brzo je uhićen

Do sukoba je navodno došlo zbog toga što je taksist zamolio Labovića da se pridržava epidemioloških mjera, odnosno, rekao mu je, kako pišu srpski mediji, da sjedne na zadnje sjedište, a Labović je namjerno sjeo na suvozačevo.

Kada mu je taksist rekao da to nije dozvoljeno, Labović ga je navodno prvo verbalno napao, a onda su se sukobili izvan vozila. Labović je zatim udario taksista, uzeo mu novac i automobil, a onda se odvezao u vrtić i tamo je nastavio divljati. U detalje nisu ulazili, a naveli su kako je brzo nakon incidenta uhićen i protiv njega će biti podnesena kaznena prijava zbog krađe auta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo