Sok i nevjerica: Veliki kosarkaski talent umro na treningu!

Tijekom jutarnjeg treninga kosarkasa CSKA dogodila se velika tragedija. Naime, smrtno je stradao veliki talent momcadi Ruslan Gagloev. Bilo mu je tek 17 godina.

15.12.2014.
15:24
VOYO logo

Gagloev je bio clan druge momcadi ruskog prvaka, a pao je u nesvijest tijekom jedne od klasicnih kosarkaskih vjezbi. Suigraci su mu odmah priskocili u pomoc, a ubrzo je primio i strucnu lijecnicku pomoc.

Ruski mediji navode da su tri medicinska tima bila angazirana oko njegovog ozivljavanja, ali sve uzalud. Spasa mu nije bilo i nakon otprilike sat vremena proglasena je smrt.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je za nas ogroman sok, tesko je naci prave rijeci. Ruslan je bio izuzetan, zaista divan momak i pravi lider. "Roditelji su Ruslana odgojili kao casnog mladica, znao je sto znaci postovanje starijih od sebe, bio je uvijek jako iskren i suosjecajan i nije imao lose navike. Ne razumijemo kako se ovakve stvari mogu dogoditi", rekao je glavni trener CSKA-ove mlade momcadi Andrej Malcev, te dodao:

"Svi nasi igraci su bili testirani prije pocetka sezone. Ruslan je uz to prosle godine i prosao opsezna testiranja kao clan kadetske reprezentacije Rusije. Nije bilo ni najmanje naznake da bi se ovako nesto moglo dogoditi."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz redova CSKA izrazili su iskrene izraze sucuti obitelji i prijateljima nesretnog Gagloeva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo