HRABAR POTEZ / Slovenski as stigao na utakmicu u majici Jugoslavije, navijači se oduševili: 'Legendo, gdje si ju kupio?'

Image
Foto: Instagram

Dragićev status nekima se nije svidio, ali je više onih kod kojih je ono izazvalo oduševljenje

23.10.2022.
17:47
Instagram
VOYO logo

Slovenski košarkaš i član Chicago Bullsa Goran Dragić (36) na Instagram profilu je objavio fotografiju u majici s natpisom Jugoslavija i pritom napisao:

''Bićemo prvaci sveta. Jugoslavija.'' Dragić je u statusu dodao i ime Ive Daneua, legendarnog slovenskog košarkaša iz 60-ih godina prošlog stoljeća. Uz to je stavio i emotikon kamere što vjerojatno znači da se osvrnuo na popularan film ''Bićemo prvaci sveta'', koji priča priču o pionirskim danima jugoslavenske košarke nakon Drugog svjetskog rata sa završnicom u Ljubljani 1970., gdje je Jugoslavija osvojila svoj prvi naslov prvaka svijeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dragićev status nekima se nije svidio, ali je više onih kod kojih je ono izazvalo oduševljenje. Među onima koji su se javili bio je i Boban Marjanović, koji je u spomenutom filmu glumio legendarnog latvijskog centra Janisa Kruminša, tada člana nepobjedive sovjetske momčadi. A mnogi su ga u komentarima pitali gdje je kupio taj pulover.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo