SLOVENAC ODVEO MIAMI DO DRUGE POBJEDE: / Boston vodio s ogromnom razlikom, a onda sve prokockao - 'Trebali smo voditi 2-0, a mi gubimo'

Image
Foto: Profimedia

Finale Zapada između LA Lakersa i Denver Nuggetsa počinje večeras

18.9.2020.
8:44
Profimedia
VOYO logo

Košarkaši Miami Heata poveli su protiv Boston Celticsa sa 2-0 u finalu doigravanja Istočne konferencije NBA lige nakon što su u drugom susretu u seriji na četiri pobjede slavili sa 106-101.

Bila je to još jedna utakmica u koji je Miamo lovio zaostatak. U prvom susretu su gubili sa 14 koševa razlike, no uspjeli su okrenuti rezultat. Sinoć su u jednom trenutku bili na -17, no ipak su slavili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nimo se predavali. Grizli smo, čvrsto smo grizli," kazao je BamAdebayo koji je ubacio 21 koš uz 10 skokova i četiri asistencije.

"Očito si volimo otežavati. Volimo gubiti s više od 10 koševa razlike, " dodao je sa smiješkom JimmyButler nakon što je zaključio utakmicu sa 14 koševa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najefikasniji u redovima Heata bio je Slovenac GoranDragić sa 25 koševa i pet asistencija, dok je Duncan Robinso dodao 18 koševa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kod Bostona najefikasniji su bili Kemba Walker sa 23 koša i sedam skokova, Jayson Tatum sa 21 košem i pet skokova, te Jaylen Brown sa 21 košem i šest skokova.

"Frustrirani smo, trebali smo voditi 2-0, a mi gubimo.Međutim, ništa još nije gotovo. Igramo dobro, a to je najvažnije," naglasio je Walker. Treća utakmica je na rasporedu u subotu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo