SKUPI KRAH PROTIV LeBRONA: / Proglasili su ga trenerom godine, a dva dana nakon toga dobio je otkaz

Image
Foto: AFP

LeBron James koštao je kanadski klub novih rošada

11.5.2018.
17:56
AFP
VOYO logo

Toronto Raptorsi otpustili su u petak trenera Dwanea Caseyja, objavio je poznati EPSN-ov novinar Adrian Wojnarowski. Casey je najuspješniji trener u povijesti Raptorsa, a otkaz mu stiže nakon što je drugu godinu zaredom izgubio od Cleveland Cavaliersa u drugoj rundi NBA doigravanja Istočne konferencije.

Toronto je ove sezone stigao do rekordnih 59 pobjeda u regularnoj sezoni, bili su prvi na Istoku, a u prvoj rundi doigravanja izbacili su Washington Wizardse sa 4-2. I kada su napokon svi očekivali iskorak, da jedna momčad izbaci nakon toliko vremena LeBrona Jamesa prije finala na Istoku - novo razočarenje. Cavsi su pomeli pod Raptorsima sa 4-0 i bilo je jasno da se nešto mora mijenjati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pošto za glavne zvijezde DeMara DeRozana i Kylea Lowryja na tržištu nebi mogao dobiti dovoljno u razmjeni, išlo se u promjenu trenera koji je u posljednjih nekoliko sezona preporodio Toronto, ali preko Jamesa se nije moglo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Među prvim kandidatima za njegovog nasljednika spominje se ime bivšeg trenera Atlanta Hawksa Mikea Budenholzera, a Casey bi mogao pravac Detroita koji se nedavno razišao sa Stanom Van Gundyjem. Prije nekoliko dana od trenerski asocijacije, Casey je izabran za trenera godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo