SKANDAL: / Suigrač Bogdanovića uhvatio za vrat igrača Cedevite, nacija se crveni: 'Vi ste sramota države'

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Nesportske i nesvakidašnje scene viđene su u kvalifikacijskom susretu za odlazak na EP između Bosne i Hercegovine i Rusije (67-78).

12.9.2016.
10:01
Screenshot: You Tube
VOYO logo

U posljednjim trenucima susreta u Tuzli došlo je do sukoba između NBA košarkaša i kapetana BiH Mirze Teletovića i talentiranog košarkaša Cedevite Džanana Muse. Musa je nakon jednog duela s ruskim "tornjem" Timofejom Mozgovom, koji je desnim laktom u naletu malo okrznuo Bošnjaka, teatralno glumio ozljedu, a nakon toga je krenuo u raspravu sa Rusom i u obračun s ostalim košarkašima ruske nacionalne momčadi.

SLOVENIJA PONIZILA KOSOVO: Susjedi pokvarili debi bivšoj srpskoj pokrajini

Teletović ga je pokušao smiriti, Musa mu bahato uzvratio

Mirza Teletović pokušao ga je smiriti, ali mu je košarkaš Cedevite nešto odgovorio što je toliko razljutilo najboljeg košarkaša BiH da ga je uhvatio za vrat i gurnuo. Sukob dvojice suigrača spriječili su ostali košarkaši. Musa je uz ovacije navijača u suzama i pomalo posramljen i tužan otišao na klupu, dok su ostali smirivali Teletovića kojem je drugi bosankohercegovački košarkaš iz NBA lige Jusuf Nurkić ironično zapljeskao na njegovom genijalnom kapetanskom i "pedagoškom" potezu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Psovao me i vrijeđao'

"Vi ste sramota države", opisuju njihovo ponašanje mediji u BiH. Teletović je nakon svojeg sramotnog poteza održao presicu i obratio se medijima u BiH.

" Ovo je ipak seniorska košarka i kada čovjek dođe u nju mora imati drugačiji pogled na nju, pogotovo na košarku. Ostale su dvije minute, možemo pobijediti i na kraju sam vruće glave prišao Džananu i govorim mu: 'Sve je OK majstore, sve je super, samo se smiri, imamo do kraja 40 sekundi' i on meni kaže u nekom žaru, kao najmlađi igrač, i psuje mi i vrijeđa me", opsao je situaciju je Teletović, piše Dnevni Avaz. Košarkaš Brooklyn Netsa kazao je i kako je Musa krenuo na njega i istaknuo da je nešto fizički htio napraviti, to bih i napravio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Priznajem, kriv sam'

"Priznajem da sam kriv, od odgovornosti nikada nisam bježao, ali mora se krenuti od korijena. KS BiH nije posložio reprezentaciju kako je trebao", istaknuo je Teletović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O ovoj situaciji koja je odjeknula Bosnom i Hercegovinom oglasio se i sam Musa svojim priopćenjem koji je poslao na adresu Dnevnog Avaza.

"Prišao sam kapetanu i rekao da me je trebao zaštititi u situaciji prije i da nije trebao tražiti moju izmjenu jer sam znao što radim. Pogodilo me to u tom trenutku. Psovke nije bilo. Kažem opet nikad se kapetanu tako ne bih obratio. Sve nakon toga je nešto što se nije trebalo dogoditi. Složni smo obojica da je došlo do nesporazuma i na kraju smo se ispričali jedan drugom. Ipak je domovina iznad svega", dao je do znanja Musa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

BiH je ovim porazom od Rusije najvjerojatnije ostala bez plasmana na Europsko prvenstvo.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo