Skandal koji je šokirao Ameriku ne prestaje: On mora otići!

Peterostruki NBA prvak Magic Johnson oštro je osudio rasistički ispad vlasnik Los Angeles Clippersa, Donalda Sterlinga, koji je svojoj djevojci rekao da ne dovodi crnce na njegove utakmice.

29.4.2014.
15:32
VOYO logo

Uoči nedjelje utakmice protiv Golden State Warriorsa košarkaši Clippersa su izrazili svoje nezadovoljstvo kolektivnim skidanjem majica na centru igrališta na kojima je pisalo Clippers, te nošenjem majica ispod tih (na zagrijavanju) naopako, odnosno tako da se također ne vidi natpis kluba. Podršku Clippersima izrazili su i igrači Miamija koji su povukli identičan potez minulog ponedjeljka, a riječi osude prema Donaldu Sterlingu izrazio je i Magic Johnson.

"Mora otići. Ukoliko se ne odluči sam na taj potez, na to će ga prisiliti predsjednik NBA lige Adam Silver i njegovi partneri. Takvim stvarima nema mjesta u našoj zajednici i našem sportu. Tužno je to razdoblje za sve nas, klub, sport i kompletnu NBA ligu", rekao je Johnson.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Warriorsa, koji su u spomenutoj nedjeljnoj utakmici izjednačili rezultat u seriji na 2-2, Mark Jackson je pozvao navijače obiju momčadi da bojkotiraju petu utakmicu i na taj način stave dodatan pritisak na Sterlinga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo